Ένα γράμμα στον αγαπημένο μου που δε θέλει παιδί

Ένα γράμμα στον αγαπημένο μου που δε θέλει παιδί

Ένα γράμμα στον αγαπημένο μου που δε θέλει παιδί

Αγαπημένε μου,

από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα ήξερα πως ήσουν ο ένας και μοναδικός. Αυτός που ήρθε για να μείνει στη ζωή μου και να την αλλάξει. Αυτό το βλέμμα σου γεμάτο οικειότητα που με έκανε να νιώσω σαν να σε ξέρω χρόνια το ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή.

Πέρασε ο καιρός, δεθήκαμε και κάναμε σχέδια για το μέλλον! Ονειρεύτηκα αυτά τα σχέδια πολλές φορές, το ξέρεις; Όχι επειδή είμαι ανυπόμονη αλλά επειδή θέλω όλα αυτά να τα κάνω μαζί σου! Εσύ μου ξύπνησες πολλά συναισθήματα και επιθυμίες που σε άλλη περίπτωση, όχι στα σχέδια μου δεν ήταν – ούτε υπήρχε περίπτωση να τα συζητήσω τόσο εύκολα ΠΟΤΕ!

Θέλω πολύ ένα παιδί… Δεν φταίει πως όλες οι φίλες μου παντρεύτηκαν και νοικοκυρεύτηκαν. Μην μπερδεύεσαι. Όπως είπα εσύ είσαι αυτός που μου ξύπνησες αυτό το συναίσθημα, τα θέλω όλα μαζί σου! Και τίποτα χωρίς εσένα…

Μη με στενοχωρείς λέγοντας πως δεν είναι η ώρα. Η κατάλληλη στιγμή δε θα έρθει ποτέ λόγω της σημερινής κατάστασης. Ξέρω, ζούμε σε δύσκολη εποχή αλλά απάντησε μου σε παρακαλώ. Αν η προαγωγή δεν έρθει ποτέ; Αν όταν θα πεις το μεγάλο ΟΚ απολυθείς όταν είμαι έγκυος ή όταν γεννήσω;

Σκέψου πολύ απλά τους δικούς μας γονείς που δυσκολεύτηκαν τόσο πολύ να μας αναθρέψουν με 12ωρα δουλειάς. Θυμήσου τους παππούδες μας που βίωσαν κατοχή και σκληρότερες συνθήκες εργασίας. Γιατί εάν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.

Από την άλλη μεριά, ίσως αυτό είναι απλά μια δικαιολογία ώστε να καλύψεις ότι δε θέλεις ένα παιδί. Πότε λοιπόν θα θέλεις; Ξέρω πως αυτό πραγματικά επιθυμείς αλλά και εγώ νιώθω πως περνάει ο χρόνος και μάλιστα ανούσια. Πως γίνεται από τη μία να θέλεις τόσο πολύ ένα παιδί όσο λες αλλά από την άλλη να μου λες ακόμη πως έχουμε καιρό μπροστά μας;…

Κακά τα ψέματα, όσο περνούν τα χρόνια δυσκολεύει η σύλληψη λόγω της ηλικίας. Όχι δεν είναι κρίση ηλικίας αυτό που περνάω αγάπη μου. Απλά φοβάμαι, φοβάμαι πως όσο δεν αποφασίζεις κι εσύ να κάνουμε ένα παιδάκι, εγώ μετά δε θα μπορώ.

Δεν θέλω να σε πιέσω για κάτι, ένα παιδί πρέπει να είναι προϊόν αληθινής αγάπης και κυρίως να το θέλουν και οι δύο. Όπως επίσης ξέρω πως αν μας «τύχει» θα το αγαπήσεις κι εσύ από την πρώτη στιγμή ασχέτως τις δεύτερες σκέψεις.

Απλά θέλω να σου πω αγαπημένε μου πως είμαι έτοιμη και ανυπομονώ να κάνω κι εγώ ένα παιδί. Το δικό σου παιδί… Μην ξεχνάς, με εσένα θέλω τα πάντα, χωρίς εσένα τίποτα!

Με αγάπη, το κοριτσάκι σου…

Επιμέλεια για το Babyradio: Αγγελική Κατσαντρίδου

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας