13 ιδέες για να αποθηκεύετε εύκολα και γρήγορα τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ των μικρών σας

Εφαρμόστε τις παρακάτω προτάσεις αποθήκευσης του babyradio για να γίνει και το μάζεμα των παιχνιδιών παιχνίδι!

Εφαρμόστε τις παρακάτω προτάσεις αποθήκευσης του babyradio για να γίνει και το μάζεμα των παιχνιδιών παιχνίδι!

1. Ένα lego στον τοίχο μου!

Τα lego είναι αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών από μικρή ηλικία! Αν δεν το έχετε διαπιστώσει ήδη, θα έρθει η ώρα που θα το διαπιστώσετε! Ειδικά όταν δεν θα έχετε πού να τα βάλετε. Ένα αυτοσχέδιο επιτοίχιο κουτί όπως αυτό στη φωτογραφία θα σας λύσει το πρόβλημα ενώ παράλληλα θα διακοσμήσει πολύ ωραία και μια γωνιά του παιδικού δωματίου.

2. Αυτοκινητάκια-μαγνητάκια

Σκέφτεστε πόσο θα αρέσει στα παιδιά να τακτοποιούν τα αυτοκινητάκια πάνω στις μεταλλικές ράγες που θα έχετε στερεώσει σε ένα σημείο του τοίχου στο δωμάτιό τους; Είναι σίγουρο ότι το καινούριο παιχνίδι σας θα είναι ποιος θα μαζέψει τα περισσότερα!

3. Παπουτσοθήκη σε δράση!

Μπορείτε να δώσετε νέα πνοή στην παπουτσοθήκη σας με λευκά πλαστικά κουτιά αποθήκευσης έτοιμα να υποδεχτούν τα λογής λογής παιχνίδια και να κάνουν την ταξινόμησή τους πιο εύκολη και γρήγορη.

4. Another brick on the wall

Η κλασική παπουτσοθήκη που κρεμιέται σε τοίχο ή μέσα σε ντουλάπα έρχεται να δώσει τη λύση στην τακτοποίηση των lego. Μπορείτε να τα ξεχωρίσετε και με βάση το χρώμα του!

5. Ζωολογικός κήπος

Έχει γεμίσει το δωμάτιο με λούτρινα αρκουδάκια και κάθε είδους ζωάκια; Μια ψηλή ξύλινη θήκη μπορεί να αποτελέσει τον αυτοσχέδιο «ζωολογικό κήπο» στον οποίο θηριοδαμαστές είναι οι μικροί σας ήρωες!

6. Συρταριέρα σε διπλό ρόλο

Η βιβλιοθήκη σας ξεχειλίζει από βιβλία και δεν ξέρετε πια πού να τα βάλετε αφού δεύτερη βιβλιοθήκη ή ραφάκια δεν χωράνε στο παιδικό δωμάτιο; Κανένα πρόβλημα! Προσθέστε ραφάκια δεξιά και αριστερά από τη συρταριέρα και έτσι θα έχετε δημιουργήσει επιπλέον χώρο για τα παιδικά βιβλία.

7. The art cart

Το τροχήλατο καλάθι δεν προορίζεται μόνο για φρούτα και λαχανικά, αλλά -γιατί όχι- και για όλα τα υλικά και αξεσουάρ ζωγραφικής και χειροτεχνίας που έχετε αγοράσει κατά καιρούς για τους καλλιτέχνες της καρδιάς σας.

8. Επιτοίχιος diy φάκελος

Θα χρειαστείτε ένα σκληρόδετο χαρτονένιο κουτί και μια κορνίζα στο ίδιο μέγεθος. Δημιουργείτε, λοιπόν, με ψαλίδι και κόλλα -και φυσικά χρησιμοποιώντας όλες τις γνώσεις σας πάνω στη χειροτεχνία-, ένα κουτί ανοιχτό από την πάνω στενή πλευρά και με την κορνίζα από την έξω πλευρά έτσι ώστε, όταν το τοποθετήσετε στον τοίχο, να γίνει φάκελος όπου θα μπορείτε να δείτε τις φυλαγμένες δημιουργίες των παιδιών σας. Μπορείτε να φτιάξετε δύο τρεις τέτοιους φακέλους και να τους στερεώσετε πάνω από το παιδικό γραφείο.

9. Ο σάκος με τα δώρα

Εκτός από μπαούλο, ένας μεγάλος σάκος που κλείνει με σούρα είναι επίσης μια πολύ καλή ιδέα για την αποθήκευση των παιχνιδιών, αφού μπορεί να «κρυφτεί» και κάτω από το κρεβάτι.

10. Το συρτάρι των παιχνιδιών

Αν έχετε ένα μεγάλο συρτάρι -κάποιες κούνιες διαθέτουν αρκετά μεγάλο συρτάρι, το οποίο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όταν πια δεν θα το χρειάζεστε στην κούνια-, μπορείτε να το διαμορφώσετε έτσι ώστε να διαχωρίζεται σε 4-6 τετράγωνα για καλύτερη και ευκολότερη τακτοποίηση. Επίσης κρύβεται κάτω από το κρεβάτι…

11. Μια θέση στην πόρτα

Άλλη πρωτότυπη και βολική ιδέα για τις κούκλες και τα λούτρινα είναι να βάλετε μια μεγάλη υφασμάτινη θήκη που στηρίζεται στην πόρτα και η οποία διαθέτει πολλά τσεπάκια.

12. Αιώρες για λούτρινα

Σε μια γωνιά του παιδικού δωματίου μπορείτε να στερεώσετε διχτυωτές θήκες σε διάφορα χρώματα και να δημιουργήσετε έτσι τον απαιτούμενο αποθηκευτικό χώρο που χρειάζεστε με πολύ χαριτωμένο τρόπο.

13. Κομμωτήριο στο σπίτι

Αν έχετε κορίτσι, θα εκτιμήσετε αυτή την ιδέα! Ξεχάστε την εικόνα με τα διάφορα λαστιχάκια, τσιμπιδάκια πεταμένα εδώ και εκεί. Στερεώστε σε κάποιο σημείο του δωματίου μια τύπου κλειδοθήκη ή κάποια θήκη όπως αυτή στη φωτογραφία σε μεγάλο μέγεθος και κρεμάστε εκεί με ευφάνταστο τρόπο όλα τα αξεσουάρ της μικρής σας πριγκίπισσας.