3 Πράγματα που Ένας Ειδικός του Φενγκ Σούι θα Πέταγε από το Σπίτι σας Τώρα!

3 Πράγματα που Ένας Ειδικός του Φενγκ Σούι θα Πέταγε από το Σπίτι σας Τώρα!

Ειδικός του Φενγκ Σούι θα Πέταγε από το Σπίτι σας

Μπορεί πολλοί να είναι εκείνοι που δεν πιστεύουν στο φενγκ σούι αλλά αυτή η κινέζικη φιλοσοφία μπορεί επί της ουσίας να φέρει μια αμρονία στο σπίτι σας βελτιώνοντας ταυτόχρονα και τη ζωή σας. 

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

[babyPostAd]Οι ειδικοί του φενγκ σούι πιστεύουν πως οι κανόνες του και η εφαρμογή τους μπορούν να επηρεάσουν τα πάντα… την υγεία, τον πλούτο αλλά και τον έρωτα. 

Εμείς πήραμε τη γνώμη της ειδικού στο φενγκ σούι Marianne Gordon η οποία έχει κάποιους πολύ βασικούς κανόνες που υποστηρίζει ότι πρέπει να ακολουθούμε για να έχουμε θετική ενέργεια στο σπίτι μας. 

Η Gordon, λοιπόν, επιμένει πως πρέπει να πετάξουμε από το σπίτι μας αυτά τα 3 αντικείμενα.

Οτιδήποτε σπασμένο «Σεβαστείτε το σπίτι σας. Αν ένα αντικείμενο έχει αξία για εσάς και σπάσει πρέπει να το φτιάξετε αμέσως. Το να κοιτάτε κάτι χαλασμένο ή σπασμένο κάθε μέρα δεν θα σας βοηθήσει καθόλου συναισθηματικά», λέει η ίδια. 

φενγκ σούι

Ξεφορτωθείτε οτιδήποτε σπασμένο.

Οτιδήποτε αιχμηρό «Η λίστα με τα αιχμηρά αντικειμενα είναι πολύ μεγάλη. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται τα κέρατα από ζώα, τα εκτεθειμένα μαχαίρια, οι πολυέλαιο με τις αιχμηρές άκρες, τα κρεβάτια με τις επίσης αιχμηρές άκρες κλπ». Σύμφωνα με το φενγκ σούι οτιδήποτε κάνει γωνία στο σπίτι σου καλό είναι να είναι κρυμμένο. 

φενγκ σούι

Τα μαχαίρια καλό είναι να τα χρησιμοποιείτε μόνο όταν πρόκειται να μαγειρέψετε και όχι ως διακοσμητικά στοιχεία του σπιτιού σας.

Βαριά έργα τέχνης πάνω από καθιστικά σημεία «Το να κρεμάτε μεγάλα έργα τέχνης και φωτογραφίες πάνω από το κρεβάτι σας, τον καναπέ ή την πολυθρόνα είναι κάτι που δεν πρέπει να κάνετε. Σύμφωνα με το φενγκ σούι πρέπει να αισθάνεστε ασφάλεια στο σπίτι σας και είναι πολύ δύσκολο να νιώσει κανείς ασφαλής όταν κάτι βαρύ και μεγάλο κρέμεται πάνω από το κεφάλι του».

φενγκ σούι

Οι μεγάλοι πίνακες δεν είναι καλό φενγκ σούι.

Πηγή:    spirossoulis.com