Υπέροχα νέα από την εταιρία AGNOTIS… Τα νέα μωρομάντηλα είναι πλέον γεγονός!!

Υπέροχα νέα από την εταιρία AGNOTIS… Τα νέα μωρομάντηλα είναι πλέον γεγονός!!

Υπέροχα νέα από την εταιρία AGNOTIS… Τα νέα μωρομάντηλα είναι πλέον γεγονός!!

Μέσα από την αγάπη και την προτίμηση χιλιάδων οικογενειών που κάθε μήνα μας εμπιστεύονται για την υγιεινή των μωρών τους, κάνουμε πράξη μια από τις προσδοκίες σας… Μας το ζητήσατε και με μεγάλη χαρά, σιγουριά και ασφάλεια σας προσφέρουμε το νέο μας προϊόν που είμαστε απόλυτα βέβαιοι, πως θα του δείξετε την ίδια εμπιστοσύνη και προτίμηση, όπως έχετε δείξει και συνεχίζετε να δείχνετε ολοένα και περισσότερο μέχρι σήμερα στις πάνες μας.

Ένα ολοκαίνουργιο προϊόν που η AGNOTIS,  φρόντισε να δημιουργήσει  με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό για το απαιτητικό και ευαίσθητο δερματάκι του μικρού σας θησαυρού, αλλά και γιατί όχι… και ολόκληρης της οικογένειας! Ένα προϊόν ειδικά μελετημένο, που πληροί όλες τις δερματολογικές προδιαγραφές μα κυρίως εξασφαλίζει τόσο  την ποιότητα, όσο και την οικονομία στον μηνιαίο οικογενειακό προϋπολογισμό…

Τα νέα μωρομάντηλα AGNOTIS είναι πλέον γεγονός!!

Με απαλό άρωμα χαμομήλι και φυσικά ελεύθερα από στοιχεία PARABEN, τα μωρομάντηλα AGNOTIS θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό μικρό τους πελάτη!
Σε συσκευασία με καπάκι των 72 τεμαχίων, με το μοναδικό design της AGNOTIS, μπορούμε να σας εγγυηθούμε υγρασία και ποιότητα μέχρι και το τελευταίο υγρό μαντηλάκι!

Προμηθευτείτε Τώρα τα μωρομάντηλα AGNOTIS σε συσκευασία των τριών (3) πακέτων
(3 x 72= 216 τεμάχια) στην τιμή των 3,99€ (δλδ 0,018€ το κάθε μωρομάντηλο), με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά προς όλη την Ελλάδα, μαζί με την αγορά πανών και αφήστε σε εμάς το άγχος της επόμενης σας παραγγελίας…

Ταυτόχρονα μπορείτε να επωφεληθείτε τη ΔΩΡΕΑΝ αποστολή  με την παραγγελία τεσσάρων πολυσυσκευασιών  (4 x 3 πακέτα= 864 μωρομάντηλα) και να ξεχάσετε για καιρό την επόμενη σας αγορά!

Με τα νέα μωρομάντηλα AGNOTIS, χαρείτε τη μοναδική, ΑΓΝΗ ποιότητα AGNOTIS.

Η Εταιρία μας σας ευχαριστεί για την σταθερή εμπιστοσύνη και προτίμηση που της δείχνετε και υπόσχεται ολοένα και περισσότερα καινούργια προϊόντα, πάντα υπό το πρίσμα της άριστης ποιότητας  και οικονομίας.

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας