Υπέροχες φωτογραφίες θηλασμού που θα μιλήσουν στην καρδιά σας!

Υπέροχες φωτογραφίες θηλασμού που θα μιλήσουν στην καρδιά σας!

Υπέροχες φωτογραφίες θηλασμού που θα μιλήσουν στην καρδιά σας!

Η φωτογράφος Gina Brocker, που εδρεύει στη Βοστώνη, παραδέχεται ότι ο θηλασμός του γιου της ήταν μια εξαιρετικά ενδυναμωτική εμπειρία γι’αυτήν, παρά το γεγονός ότι ήταν οδυνηρό. Με την ελπίδα να εμπνεύσει άλλες μητέρες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο θηλασμό, η Gina δημιούργησε μια εντυπωσιακή σειρά φωτογραφιών με τίτλο «Γαλουχία», που δείχνει πως η σίτιση του παιδιού σας μπορεί να γίνει οπουδήποτε.

«Μετά τη γέννηση του γιου μου και την εμπειρία του θηλασμού από πρώτο χέρι, έμεινα γοητευμένη και παθιασμένη με τη διαδικασία«, δήλωσε η Gina στο POPSUGAR. «Είμαι έκπληκτη που το σώμα μας μπορεί να δημιουργήσει, να γεννήσει και να θρέψει αυτούς τους καταπληκτικούς μικρούς ανθρώπους – αλλά έχει πολλές προκλήσεις και δεν είναι πάντοτε εύκολο … Μετά την πλοήγηση στις τυπικές δυσάρεστες και δύσκολες καταστάσεις, οι πραγματικότητες του θηλασμού με οδήγησαν να ξεκινήσω αυτό το έργο. »

Για τη Gina, η σύλληψη των πιο προκλητικών πτυχών του θηλασμού είναι εξίσου σημαντική με την εμφάνιση των στιγμών προσφοράς.

«Η γνώση της πραγματικότητας του θηλασμού μας δίνει δύναμη», δήλωσε η Τζίνα. «Μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνες και ότι όλα είναι πολύ φυσιολογικά. Με την ενδυνάμωση των οικογενειών, τα εμπόδια του θηλασμού γίνονται πιο διαχειρίσιμα και βοηθούν να διασφαλιστεί ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο θηλασμό για όσο χρονικό διάστημα θέλουν».

Η Gina ήθελε να αφήσει ένα τελικό μήνυμα:

«Η κάλυψη των αναγκών των μωρών και των παιδιών πρέπει να είναι η προτεραιότητα, όχι μόνο των γονέων αλλά της κοινωνίας μας», είπε. «Ο θηλασμός είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να εξασφαλιστεί η διατροφή και η άνεση που χρειάζονται, και δεν πρέπει να υπάρχουν πρόσθετοι φραγμοί σε αυτό».

Ευτυχώς, η Gina αποφάσισε να μοιραστεί τις φωτογραφίες της με τον κόσμο προς τιμήν του Μήνα Ευαισθητοποίησης του Θηλασμού που είναι ο Αύγουστος.

Δείτε μερικές από τις πιο εμπνευσμένες λήψεις της Gina που αποδεικνύουν ότι οι μητέρες μπορούν – και θα πρέπει να είναι σε θέση – να θηλάζουν σε οποιοδήποτε μέρος χρειάζεται.

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας