Babylino Sensitive. Οι βραβευμένες ελληνικές πάνες μωρού!

Babylino Sensitive. Οι βραβευμένες ελληνικές πάνες μωρού!

babylino-sensitive

Babylino Sensitive! Ένα όνομα, χίλιες λέξεις. Χιλιάδες αναμνήσεις… Μία αγαπημένη, 100% ελληνική μάρκα, που αγκάλιασε τέσσερις ολόκληρες γενιές. Ένα προϊόν που μεγάλωσε χιλιάδες μωρά στη χώρα μας και συνδέθηκε με τις πιο τρυφερές στιγμές βρεφικής φροντίδας στην Ελλάδα. Τα «Babylino» κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 1972 ως «οι πρώτες πάνες μίας χρήσης», στην Ελλάδα.

Από τότε μέχρι σήμερα, τα Babylino Sensitive συνεχίζουν να καινοτομούν.

Ο εξελιγμένος πλέον σχεδιασμός τους προσφέρει όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα, αλλά και πραγματική φιλική προστασία στο βρεφικό δέρμα, πάντα με έρευνα, στοιχεία και αποδείξεις.

Οι νέοι γονείς αγκάλιασαν με ζεστασιά όλη αυτή την εστιασμένη προσπάθεια, στην προσφορά μιας πάνας που προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα. Χάρη στην εμπιστοσύνη των νέων γονέων, οι ελληνικές πάνες μωρού Babylino Sensitive, παρουσίασαν τα τελευταία χρόνια, τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην κατηγορία τους στην ελληνική αγορά και βραβεύτηκαν με σημαντικές διακρίσεις:

1ο βραβείο στα «Made in Greece Awards 2015»

Banner_BL_DryMatrix_300x250-01

Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive απέσπασαν το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Επωνύμου Ελληνικού Προϊόντος», μεταξύ όλων των βιομηχανικών προϊόντων που συμμετείχαν, μέσα από αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης, αποδεικνύοντας ότι κόντρα στην οικονομική κρίση, εκπροσωπούν επάξια την ελληνική καινοτομία και την ανάπτυξη.

Η θερμή υποστήριξη των καταναλωτών «επέστρεψε» στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Συγκεκριμένα:

– Μετατράπηκε σε νέες επενδύσεις της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ Α.Ε για την περαιτέρω αναβάθμιση της παραγωγικής της μονάδας. Η ΜΕΓΑ Α.Ε., κόντρα στην οικονομική κρίση, όχι μόνο παρέμεινε και παραμένει στην Ελλάδα, αλλά στο διάστημα 2010 – 2015 ολοκλήρωσε πλάνο επενδύσεων άνω των 50εκ.€, ενώ προγραμματίζει επιπλέον επενδύσεις ύψους 25εκ. € για το διάστημα 2017-2018.

– Αύξησε το προσωπικό της κατά 60%, ενισχύοντας την απασχόληση στην Ελλάδα.

– Πολλαπλασίασε τις εξαγωγές της: οι ελληνικές πάνες μωρού Babylino Sensitive βρίσκονται στα ράφια καταστημάτων σε 4 ηπείρους.

Tα βραβεία «Made in Greece» διοργανώνονται κάθε δύο έτη από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού.

ΧΡΥΣΟ βραβείο «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου» Σελφ-Σέρβις Excellence Awards 2015

Ο θεσμός των Σελφ-Σέρβις Excellence Awards βραβεύει τις εξαιρετικές πρακτικές των επιχειρήσεων. Η διάκριση στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» αποδεικνύει ότι οι ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, παρά την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης, κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά.

Το βραβείο αυτό αποτελεί, απόδειξη του τι μπορεί να επιτύχει η Ελληνική προσπάθεια, αν λειτουργεί με σεβασμό στον άνθρωπο και στον καταναλωτή και αναζητεί με συνέπεια το Άριστο στην επιχειρηματική λειτουργία.

babylino-sensitive

ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Top Branded Export Product 2016»

Επίσης, οι πάνες μωρού Babylino Sensitive απέσπασαν, μετά από συνολική έρευνα και αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής, καθώς και την ψηφοφορία του κοινού το Χρυσό Βραβείο για το «Top Branded Export Product 2016», δηλαδή ως το κορυφαίο επώνυμο εξαγώγιμο προϊόν της Ελλάδας με βάση τα Exports Awards της Ethos Media.

Είναι σημαντικό ότι οι βρεφικές πάνες πλέον ανήκουν σε ένα από τα 100 πιο εξαγώγιμα προϊόντα της Ελλάδας, κυρίως χάρη στις εξαγωγικές προσπάθειες της ΜΕΓΑ Α.Ε.

Τα Greek Exports Awards 2016 διοργανώνονται για 5η συνεχή χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ-ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Ethos Media SA.

Τα αγαπημένα ελληνικά προϊόντα Babylino Sensitive αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι στηρίζουν με μοναδική προσοχή και αγάπη το μωρό και τη μητέρα, που αναζητά ό,τι καλύτερο στη βρεφική φροντίδα, αφού προσφέρουν ένα προϊόν που προσφέρει όχι μόνο απορροφητικότητα, αλλά ολοκληρωμένη φιλική προστασία, με μοναδικό σεβασμό στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. Παράλληλα, όμως, μεριμνούν και για την Ελλάδα, την ελληνική οικογένεια, κοινωνία και οικονομία, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια στήριξης της χώρας μας, αφού τα προϊόντα της ΜΕΓΑ:

– Σχεδιάζονται στην Ελλάδα με άριστες προδιαγραφές ποιότητας.

– Παράγονται στην Ελλάδα από υπερ-σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

– Από μια εταιρεία που παραμένει στην Ελλάδα, επενδύει στη χώρα μας (επενδύσεις > 50εκ. στο διάστημα 2010-2015) και ενισχύει την απασχόληση (αύξηση προσωπικού +60% στα έτη 2010-2015).

Babylino. Μαζί στηρίζουμε την Ελλάδα