Η τεράστια διαφορά μεταξύ social media και πραγματικότητας, σύμφωνα με μια εξαντλημένη μαμά!

Η τεράστια διαφορά μεταξύ social media και πραγματικότητας, σύμφωνα με μια εξαντλημένη μαμά!

Η τεράστια διαφορά μεταξύ social media και πραγματικότητας, σύμφωνα με μια εξαντλημένη μαμά!

Παρά τα όσα νομίζετε οτι ξέρετε για ένα άτομο με βάση τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική! Η Shannon Peterson, σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, υπενθυμίζει στους γονείς να κοιτούν πίσω από τις φιλτραρισμένες φωτογραφίες και να μην συγκρίνουν τις ζωές τους με αυτές που βλέπουν στα social media!

Αντί λοιπόν να δημοσιεύσει μια στημένη φωτογραφία με το μωρό της, αποφάσισε να δείξει σε όλους πώς είναι η ζωή με ένα 3χρονο και ένα μωρό 4 μηνών! «Η αλήθεια είναι αυτή. Έτσι είμαι τις περισσότερες φορές. Όχι μια μαμά που τα καταφέρνει όλα.Ούτε μια μαμά που ισορροπεί το σπίτι με τη δουλεια… Είμαι απλά ένα τρελό άτομο που προσπαθεί να διατηρήσει μια δόση ηρεμίας μέσα στο σπίτι…»

Μπαμπάδες, όταν φτάνετε σπίτι, παρατήστε τα πάντα και αγκαλιάστε τα παιδιά σας!

Σε αυτήν την ειλικρινή φωτογραφία, η Shannon γελάει (πιθανόν από ενόχληση) αφού ξόδεψε 3 ώρες για να κάνει ασκήσεις στην μπάλα, προσπαθώντας να θηλάσει το μωρό της. «Το σπίτι μας ήταν(είναι)ένα χάος, το πρωινό μου κάθεται ανέγγιχτο πίσω μου, τα μαλλιά μου είναι βρώμικα και χρειάζομαι απεγνωσμένα μπάνιο(και 5 λεπτά χωρίς κάποιον να με αγγίζει). Έχω κολλήσει στον καναπέ με ένα μωρό 4 μηνών που χρειάζεται συνεχώς τάισμα και αποκλειστικά εμένα»

Αντί λοιπόν να αγνοήσει και να κρύψει αυτές τις δύσκολες μέρες, η Shannon αποφάσισε να τις μοιραστεί δημόσια ελπίζοντας να βοηθήσει άλλες μαμάδες να καταλάβουν οτι δεν είναι μόνες τους. «Μετρώντας αντίστροφα τις ώρες μέχρι να κοιμηθούν τα μωρά… και να φτιάξω ένα λαχταριστό gin tonic ή απλά ένα ποτήρι κρασί… Σε εσένα μαμά, που τα καταφέρνεις όσο δύσκολα κι αν γίνουν τα πράγματα!Κι ακόμα κι αν δεν τα καταφέρνεις, είσαι μέλος στο κλάμπ της τρέλας! «

Επιμέλεια κειμένου για το Βabyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη:

Έρευνα αποδεικνύει οτι η συμβίωση με την πεθερά σου μπορεί να σε…σκοτώσει!

Πρόωρα σημάδια και έγκαιρη διάγνωση του αυτισμού (βίντεο)

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας