Θα σας εντυπωσιάσει! Aυτή η μαμά έκανε μια φωτογράφιση περιμένοντας το μωρό του ουράνιου τόξου!

Θα σας εντυπωσιάσει! Aυτή η μαμά έκανε μια φωτογράφιση περιμένοντας το μωρό του ουράνιου τόξου!

Θα σας εντυπωσιάσει! Aυτή η μαμά έκανε μια φωτογράφιση περιμένοντας το μωρό του ουράνιου τόξου!

Υπάρχουν λίγα μέρη τόσο φιλόξενα και τόσο γνώριμα για μια μαμά, όσο το τοπικό μινι μάρκετ της. Το αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο που αναρωτιόμαστε: «Γιατί δεν το σκέφτηκα και εγώ αυτό;»

Βιολογικό γάλα για βρέφη και νήπια – Αγνότητα και Υψηλή Διατροφική Αξία

«Αυτό ήταν τόσο διασκεδαστικό -ένας δημιουργικός τρόπος για να δώσουμε φόρο τιμής σε όλες εκείνες τις φοβερές μαμάδες εκεί έξω», δήλωσε η Heather, από το Inspired By A True Story Photography. «Για τις μαμάδες με τους κότσους, με τα λερωμένα μπλουζάκια, με τα παιχνίδια που προσπαθούν να πείσουν τα παιδιά τους να μην τα αγοράσουν…  «.

Η Page D. Miller η γυναίκα στο κέντρο αυτής της φωτογράφισης, είναι σίγουρα μια από αυτές τις μητέρες και η παιχνιδιάρικη ημέρα ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν. Έγκυος στο τρίτο της παιδί, αλλά το δεύτερο παιδί της πέθανε από το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου, λίγους μήνες πριν όταν ήταν μόλις 3 μηνών.

«Αυτό ήταν το μωρό του ουράνιου τόξου της Page » !

Όταν ένα μωρό λέγεται οτι είναι «μωρό του ουράνιου τόξου», σημαίνει οτι το μωρό αυτό ακολουθεί μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη, αποβολή ή θάνατο βρέφους. Αυτή η γλυκιά έκφραση χρησιμοποιήθηκε γιατί οι γονείς χρειαζόντουσαν μια αχτίδα φωτός στις γκρίζες μέρες τους, μετά από το δυσάρεστο συμβάν.

Η Page, η οποία θα γεννήσει από ώρα σε ώρα, και η κόρη της, η Avery, πήγε στο μάρκετ και ψώνισαν όπως κάθε μέρα.

Ο άντρας της ο Brad δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην φωτογράφιση και έτσι είδε μόνο το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν αστείο: «Κι όμως! Κανείς δεν πίστευε ότι είμαστε πολύ περίεργοι, εκτός από τον Brad, ο οποίος δεν θα μπορούσε να δει μαζί μας αυτήν την ημέρα. »

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες!

Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας