Βρεφικό δωμάτιο: Όλα τα απαραίτητα για τον ερχομό του νέου μέλους

0

Βρεφικό δωμάτιο: Όλα τα απαραίτητα για τον ερχομό του νέου μέλους

main-pic-advertorial

Αν ετοιμάζεστε να γίνετε γονείς για πρώτη φορά, το μόνο σίγουρο είναι ότι καθώς πλησιάζει ο καιρός σας κυριεύει το άγχος για το τι θα χρειαστείτε με τον ερχομό του νέου μέλους.

Όλα αυτά που πρέπει να λάβετε υπόψη, είναι σίγουρα πολλά και ένα από αυτά είναι και η διαμόρφωση του παιδικού δωματίου. Στο designdrops θα βρείτε όλα τα απαραίτητα, για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο βρεφικό δωμάτιο γεμάτο χρώμα και καλαισθησία που θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειάς σας.

paidiko

Έπιπλα: κούνια και αλλαξιέρα

Το μεγαλύτερο έξοδο για τη διαμόρφωση του βρεφικού δωματίου είναι τα έπιπλα που θα χρειαστείτε, εκ των οποίων τα βασικότερα είναι η κούνια και η αλλαξιέρα. Μια περιήγηση ωστόσο στο designdrops θα σας καθησυχάσει, αφού σας προσφέρουμε αυτά τα βασικά βρεφικά έπιπλα σε εξαιρετικές τιμές που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα για άλλες, εξίσου σημαντικές ανάγκες του μωρού σας.

Για να δώσετε έναν ξεχωριστό τόνο στη διακόσμηση του δωματίου, προμηθευτείτε βρεφικά σεντόνια σε τρυφερά μοτίβα, ενώ τα βρεφικά καλύμματα τόσο για την κούνια όσο και για την αλλαξιέρα θα εξασφαλίσουν ότι οι επιφάνειες θα παραμένουν καθαρές και προφυλαγμένες από την σκόνη όσο δεν τις χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

paidiko-xali

Παιδικό χαλί και μοκέτα

Ούτε που θα καταλάβετε πόσο γρήγορα θα περάσει ο καιρός και το μωράκι σας θα αρχίσει να μπουσουλάει και να κάνει τις πρώτες του προσπάθειες να περπατήσει. Για να το προστατεύσετε από τα ατυχήματα στο σκληρό δάπεδο, καλό είναι να επενδύσετε το πάτωμα με μοκέτα ή εναλλακτικά, αν δεν είστε φίλος του είδους, με ένα μεγάλο μαλακό χαλί μέσα από την τεράστια ποικιλία του designdrops.

Έτσι, όχι μόνο θα δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον για το παιδί σας αλλά και θα δώσετε στο χώρο χρώμα, ζεστασιά και το ύφος ακριβώς που αρμόζει σε ένα παιδικό δωμάτιο χάρη στα υπέροχα παιδικά χαλιά και μοκέτες του designdrops.

Λοιπά βρεφικά είδη: κουνουπιέρα, μαξιλάρια και υπνόσακοι

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο σύνολο και να φτιάξετε έτσι το βασίλειο του μικρού σας πρίγκιπα ή της μικρής σας πριγκίπισσας, ρίξτε μια ματιά και στα υπόλοιπα βρεφικά είδη του designdrops. Η κουνουπιέρα θα διαφυλάξει απόλυτα το βρέφος σας, ο υπνόσακος θα του εξασφαλίσει έναν ήσυχο και ανενόχλητο ύπνο, ενώ τα μαξιλάρια σε ίδια μοτίβα με το χαλί και τα σεντόνια θα δώσουν τον αέρα που επιθυμείτε για αυτό το τόσο αγαπημένο δωμάτιο.

paidika-fotistika

Φωτισμός: η τελευταία πινελιά

Μία λεπτομέρεια που ξεχνούν πολλοί νέοι γονείς είναι να προνοήσουν για το φωτισμό του βρεφικού δωματίου, όμως το designdrops έχει να σας προτείνει πρωτότυπα σχέδια για να εντάξετε και αυτή την παράμετρο στη συνολική διακόσμηση του δωματίου.

Σημασία πρέπει να δώσετε στο να υπάρχει καλός και επαρκής φωτισμός στο δωμάτιο, ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα αλλά και εσείς να βλέπετε σωστά τα απαραίτητα, ενώ με τα παιδικά φωτιστικά του designdrops μπορείτε να συνδυάσετε και την ευχάριστη διάθεση με φωτιστικά γραφείου, οροφής και τοίχου που έχουν φτιαχτεί ειδικά για παιδικά δωμάτια.

Τέλος, μην ξεχάσετε να έχετε πάντα ένα φωτάκι νυκτός στην πρίζα, για να μην αισθανθεί ποτέ το μωράκι σας φόβο στο σκοτάδι.

Powered by mydesigndrops.com