Η αγάπη βρίσκεται στις μικρές καθημερινές στιγμές

αγάπη βρίσκεται στις μικρές καθημερινές στιγμές

Αυτά τα σκίτσα θα σου δείξουν τι σημαίνει αγάπη!
Μήπως αυτό είναι το μυστικό;

Τον λένε Puuung και τα εξωφρενικά χαριτωμένα illustrations του είναι μικρά ποιήματα που ακόμα και χωρίς στίχους καταφέρνουν να φωνάξουν δυνατά τι σημαίνει αγάπη.

Σε αυτά παρουσιάζεται η καθημερινότητα ενός ζευγαριού (σε ένα ζωγραφιστό μεν, τέλειο δε σπίτι-να τα λέμε κι αυτά) και δίνεται έμφαση στις μικρές κινήσεις όπως το να πάρεις αγκαλιά τον άλλον εκεί που δεν το περιμένει, να τον σκεπάσεις, να του ετοιμάσεις φαγητό, ακόμα και να τον κοιτάς στα μάτια.

ΝΑΙ! Μήπως αυτές οι σχεδόν ανεπαίσθητες κινήσεις είναι η αγάπη στην πιο υψηλή μορφή της και όχι οι μεγαλεπίβολες εκδηλώσεις ενθουσιασμού;

«Το πρότζεκτ Αγάπη είναι κάτι με το οποίο όλοι μπορούν να ταυτιστούν. Και η αγάπη αποδεικνύεται με τρόπους που συνήθως προσπερνάμε στην καθημερινή μας ζωή. Έτσι, προσπάθησα να βρω το νόημα της αγάπης στις καθημερινές στιγμές της ζωής μας και να το μετουσιώσω σε τέχνη», έγραψε ο Puuung στο προφίλ του στο Facebook.

Το μόνο που μένει είναι να δεις τις εικόνες. Να απολαύσεις τη ζεστασιά που αναδύουν, να αναφωνήσεις δεκάδες «ωωωωωωω», να συγκινηθείς, πιθανώς να ανασύρεις μνήμες από κάποια δική σου σχέση και να καταλάβεις πως αν θέλεις να δείξεις σε κάποιον την αγάπη σου το σημαντικό είναι να μην ξεχνάς τα μικρά.