Οι διάσημοι μπαμπάδες του 2017

2017dads

Το… σωτήριο έτος 2017 μας αποχαιρετά και ένας μικρός απολογισμός είναι πάντοτε απαραίτητος! Όχι, δεν θα κάνω κάποιο ανιαρό countdown με άπειρες ειδήσεις που μας ταρακούνησαν τη χρονιά που πλέον τελειώνει! Απλά, θα κάνουμε μια μικρή αναδρομή σε όλους τους διάσημους άνδρες της showbiz, οι οποίοι αφού απαρνήθηκαν την εργένικη ζωή, αποφάσισαν να γίνουν και μπαμπάδες -διαλύοντας κάπως έτσι τα όνειρα εκατομμυρίων γυναικών εκεί έξω, να προσθέσω κάπου εδώ! Βλέπεις, το 2017 φαίνεται πως έφερε αρκετά γεννητούρια για τους αγαπημένους μας stars του Hollywood και της διεθνούς showbiz! Σε σημείο, που ίσως μελλοντικά να χαρακτηριστεί η χρονιά και ως “εκείνη με το πιο μαζικό celcebrity baby boom”! Πέρα όμως από τις υπερβολές, σίγουρα θα θυμάσαι πως κατά τη διάρκεια της χρονιάς υπήρξαν πολλές ανακοινώσεις για εγκυμοσύνες από τις διάσημες κυρίες και τους αντιστοίχως διάσημους συζύγους τους! Και κάπως έτσι, ηθοποιοί, τραγουδιστές και εν γένει socialite του εξωτερικού καλωσόρισαν τα νέα μωράκια τους και μάλιστα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι με τις νέες… προσαρτήσεις στις οικογένειές τους!

[babyPostAd]Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι διάσημοι άνδρες επιλέγουν τα social media για να ανακοινώσουν τις μεγάλες αλλαγές στις ζωές τους. Πολλοί δε από αυτούς αφήνουν τη… χαρά στις συντρόφους τους να ανακοινώνουν τις εγκυμοσύνες τους με τους πιο ευφάνταστους τρόπους στα social media(γεια σου, Jay Z!), δημιουργώντας… φρενίτιδα στους πανταχού fans τους! Άλλωστε, τα περισσότερα μωρά αυτής της κατηγορίας (των celcebrity) είναι οι “χρυσοί” κληρονόμοι και σίγουρα βρίσκονται στο φως της δημοσιότητας από την πρώτη στιγμή που έρχονται στον κόσμο! Άλλοι, βέβαια, επιλέγουν να προφυλάξουν τη βρεφική και παιδική ηλικία των μικρών τους και να μην προβούν σε καμία δημοσίευση κανενός είδους, μέχρι τα παιδιά τους να φτάσουν σε ορισμένη ηλικία, κατά την οποία θα έχουν και δικαίωμα… επιλογής (George Clooney, λαμβάνεις;)!

Παρ’ όλα αυτά, επειδή τη χαρά και την ευτυχία κανένας, όσο διάσημος κι αν είναι, δεν μπορεί να την κρύψει, παρακάτω μπορείς να δεις τους νέους διαδόχους που υποδέχτηκε η showbiz μέσα στο 2017 και τους πασίγνωστους μπαμπάδες τους!

Jay z

jayz

Ο συνθέτης-ράπερ-μουσικός-παραγωγός-επιχειρηματίας-icon απέκτησε τον περασμένο Ιούνιο τα δίδυμα, Sir και Rumi, με τη διάσημη σύζυγό του, Beyone! Όπως θα θυμάσαι, η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στο Instagram κατάφερε να… σπάσει το internet!

Bradley Cooper

bradleycooper

Ο διάσημος και αρκετά εσωστρεφής ηθοποιός υποδέχτηκε το πρώτο παιδί του, την κόρη Lea de Seine Shayk Cooper με το topmodel, Irina Shayk, τον περασμένο Απρίλιο.

Ian Somerhalder

iansomerhalder

Ο γόης της μικρής οθόνης έγινε μπαμπάς τον Ιούλιο, όταν η σύζυγός του και επίσης ηθοποιός Nikki Reed γέννησε την κόρη τους, Bodhi Soleil.

Jason Statham

statham

Ο πολύ-σκληρός-για-να-είναι-αληθινός Statham “μαλάκωσε” μετά τον ερχομό του γιου του τον Ιούνιο, που απέκτησε με τη σύζυγό του, Rosie Huntington-Whiteley.

George Clooney

clooney

Ο κάποτε ορκισμένος εργένης George Clooney και “έδεσε το γάιδαρό του” με τη διάσημη δικηγόρο Amal Alamuddin Clooney και απέκτησε τα δίδυμα Alexander και Ella!

Πηγή: tlife.gr