Ίδιο ζώδιο με το παιδί μου

Ίδιο ζώδιο με το παιδί μου

πρώτες μέρες του νεογέννητου στο σπίτι

Κάθε μαμά αγαπάει το παιδί της και το θεωρεί ξεχωριστό. Οι γυναίκες είναι προορισμένες από τη θέση τους στη φύση να προστατεύουν και να λατρεύουν τα παιδιά. Κάθε μητέρα ξέρει να εκδηλώνει με τον δικό της, μοναδικό τρόπο, την φροντίδα και την αγάπη της στο ανεπανάληπτο πλάσμα που της χάρισε η φύση, στο ένα και μοναδικό «κουκουβαγάκι» της.

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

[babyPostAd]Η αλήθεια είναι πως η ζωή δεν είναι ούτε αυθόρμητο, ούτε τυχαίο φαινόμενο. Δυνάμεις και ενέργειες και μοιραίες συγκυρίες καταλήγουν να ενωθούν, δημιουργώντας την παλλόμενη ζωή. Ο τόπος που γεννιέται ένας άνθρωπος, η ώρα της ημέρας, το κλίμα, οι αστρολογικές συντεταγμένες, όλα αυτά τα στοιχεία και πολλά περισσότερα συνεργάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν έναν και μοναδικό άνθρωπο, που ίδιος δεν υπάρχει στον κόσμο, ακόμα και αν έχει δίδυμο αδελφό.

Οι μητέρες βέβαια, που πάντα εξερευνούν τα πεδία της γνώσης, ενδιαφέρονται για το ζώδιο του μικρού νεοφερμένου. Και είναι σίγουρο πως, όποιο κι αν είναι το ζώδιό του και όποια σχέση και αν έχει με το δικό της ζώδιο, θα βρει τρόπο να κάνει «τα πικρά – γλυκά», να λειάνει τις αντιθέσεις και τελικά να δώσει και να πάρει το μάθημα ζωής που χαρίζει η μητρότητα..

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που η μαμά έχει το ίδιο ζώδιο με το παιδί; Αυτή είναι μια εξόχως ιδιαίτερη σχέση και απαιτεί την προσοχή μας.

Είναι στατιστικά παρατηρημένο πως με τους ανθρώπους που έχουμε στενούς δεσμούς, όπως με τον σύντροφό μας, με τα παιδιά μας και τους γονείς μας, έχουμε βαθιές αστρολογικές σχέσεις. Πολύ συχνά, το ζώδιο του ενός, που καθορίζει το «είναι» της προσωπικότητας, ταυτίζεται με τον ωροσκόπο του άλλου, που καθορίζει το «φαίνεσθαι». Ο πλήρης αστρολογικός χάρτης και οι συναστρίες αποκαλύπτουν βαθιές σχέσεις, με μεγάλη σημασία, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Όταν το παιδί ανήκει στο ίδιο ζώδιο με τη μητέρα, αποτελούν ένα πολύ ισχυρό μονόπολο. Και, ως γνωστόν, στη φύση δεν υπάρχουν μονόπολα, το σύμπαν απαιτεί δύο πόλους για να λειτουργήσει. Έτσι λοιπόν, για να επιτευχθεί ισορροπία στη σχέση, τόσο η μητέρα, όσο και το παιδί αναπτύσσουν συμπληρωματικά χαρακτηριστικά, επιλέγοντας τις περιοχές του ζωδίου τους που τους είναι πιο οικείες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ωριμάζουν πολύ γρήγορα. Έτσι, η σχέση λειτουργεί, τρόπον τινά, σαν ένα ταχύρρυθμο «φροντιστήριο» μέσα στον κύκλο της ζωής.

Οι μανούλες που βιώνουν μια τέτοια σχέση, με ένα παιδί στο ίδιο ζώδιο, μαθαίνουν καλά πως κανένας άνθρωπος δεν είναι  καθρέφτης που αντανακλά το εγώ μας, αλλά μια αυτοδύναμη προσωπικότητα, γεμάτη ιδιαιτερότητες και χαρίσματα. Και αυτό είναι το μεγάλο μάθημα που έρχεται να διδάξει αυτή η σπάνια περίπτωση.

Πηγή: Oroskopos.gr