Οικογένεια με 20 παιδιά έκανε… κατάληψη σε τηλεοπτικό στούντιο! (Vid)

Οικογένεια με 20 παιδιά έκανε… κατάληψη σε τηλεοπτικό στούντιο! (Vid)

20paidia

Η 42χρονη Sue και ο 46χρονος Noel Radford υποδέχθηκαν στον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο το νεότερο παιδί τους, και τον 11ο κατά σειρά γιο τους, τον Archie

Η πιο μεγάλη οικογένεια της Βρετανίας επισκέφθηκε σήμερα το στούντιο της τηλεοπτικής εκπομπής This Morning με τα 20 παιδιά της.

Η 42χρονη Sue και ο 46χρονος Noel Radford από το Λάνκασαϊρ υποδέχθηκαν στον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο το νεότερο παιδί τους, και τον 11ο κατά σειρά γιο τους, τον Archie. Οι ίδιοι δηλώνουν κατηγορηματικά ότι είναι το τελευταίο παιδί που θα αποκτήσουν, ωστόσο όπως αποδεικνύει περίτρανα η τεράστια οικογένειά τους η αυτοσυγκράτηση… δεν είναι το φόρτε τους.

[babyPostAd]Κατά τη σημερινή της συνέντευξη, τα 20 τέκνα της βρετανικής οικογένειας «Χωραφά», ηλικίας από 3 μηνών μέχρι 28 ετών, «πλημμύρισαν» τους καναπέδες και το πάτωμα του στούντιο του ITV και δέχθηκαν πλήθος επαινετικών σχολίων από το τηλεοπτικό κοινό και τους παρουσιαστές για την εξαιρετική διαγωγή τους και τους καλούς τους τρόπους.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το ζευγάρι των Βρετανών μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια από το κράτος, λαμβάνοντας μονάχα ένα εβδομαδιαίο επίδομα ύψους κάτω των 200 λιρών.

Η οικογένεια επιβιώνει με τον ετήσιο μισθό των 50.000 λιρών που λαμβάνει ο σύζυγος από την εταιρεία παρασκευής πιτών στην οποία εργάζεται και το «κλειδί» όπως αποκαλύπτουν είναι ο προσεκτικός προγραμματισμός των εβδομαδιαίων εξόδων.

Όσο για τις «επιπτώσεις» που είχαν στο σώμα της 42χρονης Sue οι 20 γέννες, η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι ευλογημένη με ένα κορμί που επανέρχεται πολύ γρήγορα σε φόρμα, κάτι στο οποίο βοηθά σημαντικά και το «τρέξιμο» της ανατροφής τόσων πολλών παιδιών.

Πηγή: Protothema.gr