Το ειλικρινές μήνυμα αυτής της μαμάς για το σώμα της μετά το τοκετό, είναι αυτό που χρειαζόμαστε να ακούσουμε!

Το ειλικρινές μήνυμα αυτής της μαμάς για το σώμα της μετά το τοκετό, είναι αυτό που χρειαζόμαστε να ακούσουμε!

σώμα της μετά το τοκετό

Η μητρότητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορεί να δώσει η ζωή σε μια γυναίκα, αλλά συνοδεύεται από πολλά πράγματα για τα οποία καμιά μας δεν μιλάει… 5 μήνες μετά τη γέννηση του 2ου γιου της και 18 μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου, η Alexandra νιώθει ξανά ο εαυτός της και μιλάει για τη ζωή μετά τον τοκετό. Ένα μήνυμα που όλες οι γυναίκες θα το καταλάβουν!

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

[babyPostAd]”Λοιπόν, ξέρω καλά πώς πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί ανέβασα αυτήν την φωτογραφία, αλλά πρέπει να ξέρετε οτι μου πήρε 18 μήνες για να φτάσω ως εδώ. 18 μήνες να προσπαθώ να μην κλάψω όποτε κοιτούσα τον καθρέφτη, 18 μήνες για να αισθανθώ ξανά όμορφο το σώμα μου!” έγραψε στο Instagram. “Κανείς δεν μιλάει για τις σκοτεινές πλευρές της μητρότητας και της εγκυμοσύνης… και κανείς δεν μας προειδοποιεί για τις σωματικές και ψυχικές αλλαγές που βιώνουμε όταν γινόμαστε μαμάδες.”

Η επιλόχειος κατάθλιψη επηρεάζει πολλές μαμάδες και η Alexandra εξηγεί οτι δεν ήταν εύκολο, αλλά επιτέλους κατάφερε να νιώσει ξανά ο εαυτός της. Η αισιοδοξία της μπορεί να φωτίσει ακόμα και τις πιο σκοτεινές μέρες και ακόμα κι αν το έχετε περάσει και εσείς αυτό, το μήνυμα της θα σας κάνει να χαμογελάσετε!

“Ήταν ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι αυτό που πέρασα μετά τον τοκετό… 18 μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου μου γιου και 5 μήνες μετά τον δεύτερο επιτέλους νιώθω οτι μπορώ να δω το φως και να καταλάβω οτι είναι πραγματικά υπέροχο – συγχαρητήρια σε όλες τις μαμάδες που ενώ βιώνουν επιλόχεια κατάθλιψη καταφέρνουν και σηκώνονται κάθε πρωί για χάρη των παιδιών τους! Σε όλες τις μαμάδες που ακόμα κλαίνε για τα σημάδια που άφησε ο τοκετός στο σώμα τους! Στην μητρότητα, στην κατανόηση οτι όλα θα περάσουν! Και οτι  τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα!”

Παρόλο που δεν μοιάζει όπως ήταν πρίν τις γέννες της, η Alexandra κατάφερε να αποδεχτεί το σώμα της μετά τον τοκετό και να το αγκαλιάσει, γιατί αυτό δημιούργησε 2 τέλεια μωρά!

Πηγή: popsugar.com

Μετάφραση για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη:

Ξέρετε γιατί κρατάμε τα παιδιά από την αριστερή πλευρά; Κι όμως, υπάρχει επιστημονική εξήγηση!

Ο αυτισμός είναι μεγάλος… Εγώ όμως είμαι μεγαλύτερη!

Πόσο γάλα χρειάζεται το μωρό μου τις πρώτες μέρες ;