Είμαι Ένας Καλλιτέχνης

eimai_kallitechnisΕίμαι ένας καλλιτέχνης
δεν μπορώ να σταματήσω
να δημιουργώ.

Με εμπνέουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Της Marta Altés

Αστείο, ανατρεπτικό, τέλειο για δημιουργικά παιδιά και γονείς, αυτό το πανέξυπνο και πανέμορφο βιβλίο δείχνει ότι η Τέχνη είναι ΠΑΝΤΟΥ!

Γνωρίστε το αγόρι που δεν μπορεί να σταματήσει να δημιουργεί! Αγαπάει τα χρώματα, τα σχήματα, τις υφές και εμπνέεται από ΤΑ ΠΑΝΤΑ: από τις κάλτσες του, το περιεχόμενο του ψυγείου, ακόμα και τη γάτα του, την οποία ντύνει με ένα πολύχρωμο παλτό.
Υπάρχει, όμως, μόνο ένα πρόβλημα: η μαμά του δεν ενθουσιάζεται πολύ με τα καμώματά του. Αλλά το αγόρι το ‘χει βάλει σκοπό να κάνει την μαμά του να χαμογελάσει…

Υπάρχει ένα μήνυμα που εμπνέει σε αυτό το υπέροχο εικονογραφημένο βιβλίο… Θα ενθουσίαζε ακόμα και τον Banksy”.
Daily Mail

“Για όλους τους μελλοντικούς νικητές του Βραβείου Τέρνερ”.
Teach Primary

“Θα κάνει τα παιδιά να ανακαλύπτουν την τέχνη παντού,
ακόμα και στα πιο ασυνήθιστα μέρη”.
parentsintouch.co.uk

Marta Altés

Γεννήθηκε στην Βαρκελώνη, όπου και σπούδασε γραφιστική και δούλεψε ως σχεδιάστρια για την εταιρεία The Original Cha Chá. Μετακόμισε στην Αγγλία για να κάνει το μεταπτυχιακό της στην εικονογράφηση παιδικών βιβλίων στο Κέιμπριτζ. Έκτοτε ζει στο Λονδίνο και εργάζεται ως εικονογράφος. Έχει εκδώσει πέντε παιδικά βιβλία και έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Πάντα προσπαθεί να έχει μια θετική και αστεία ματιά για τη ζωή και να κάνει τους άλλους να χαμογελάσουν βλέποντας τις ζωγραφιές της ή διαβάζοντας τις ιστορίες της.

Εκδόσεις: Key Books

Αριθμός Σελίδων: 32

Τιμή: 11,90

ISBN: 978-618-80908-7-3

Κεντρική Διάθεση: Ακαδημίας 69, Αθήνα

Τηλ. Επικοινωνίας: 211 40 98 047 – 6932 079 542 – 6948 067 792

Email: info@keybooks.gr

Mara-Altes