Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 03/02

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 03/02

προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δυναμικός λόγος και αποτελεσματικότητα αλλά και πάθος σε επαφές και μετακινήσεις, μπορούν να περιμένουν σήμερα Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου! Πες αυτό που σκέφτεσαι σήμερα με την συνεργασία Ερμή και Άρη!

[babyPostAd]Κριός

Γενικά

Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, Κριέ. Θα σου συνιστούσα, να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, διαφορετικά θα στεναχωρήσεις και δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους. Επειδή βιάζεσαι να προλάβεις τις διάφορες δουλειές που έχεις, κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα σου, Κριέ, θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς σήμερα να λύσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα εργασίας, Κριέ, μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με σύνεση.

Ταύρος

Γενικά

Η διάθεσή σου, Ταύρε, θα είναι πολύ καλή σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Για σήμερα, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την πολλή ενασχόληση με ζητήματα που σε κουράζουν ψυχικά. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δε μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς, Ταύρε, που ίσως να σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δε αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση, αρκεί να μη στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να ηρεμήσεις.

Δίδυμος

Γενικά

Ξεκαθάρισε τα άτομα που είναι δίπλα σου, Δίδυμε. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Καλό θα είναι να φυλάξεις λίγο τα νώτα σου για να μην εκτεθείς στην πορεία. Η διακριτικότητα που μπορεί να δείχνεις πολλές φορές, κάνει τους άλλους να την εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Κοίτα να τους αλλάξεις γνώμη, πράγμα που είναι στο χέρι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, Δίδυμέ μου, μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε σήμερα να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Δίδυμε, προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα για να λύσεις εκκρεμότητες που σε καθυστερούν. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και ισορροπούν, οπότε θα τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις.

Καρκίνος

Γενικά

Μπορεί να θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά ταυτόχρονα, Καρκίνε, πρέπει όμως να κατανοήσεις, ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου και έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα, για να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες, Καρκίνε, συνεχίζουν να σε προικίζουν με πολύ ερωτισμό και να φέρνουν έτσι τις καταστάσεις, που το ταίρι σου θα είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Καρκίνε, πηγαίνει αρκετά καλά κι εσύ συνεχίζεις να κάνεις καινούργια σχέδια, για να πας ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

Λέων

Γενικά

Σήμερα, Λέων, καλό θα είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι, ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Να ξέρεις, πως έχεις δίπλα σου άτομα που μπορούν να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι θέλεις, αρκεί να εξωτερικευτείς κι εσύ λίγο περισσότερο και να τους πεις αυτά που αισθάνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα η σχέση σου, Λέων. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις. Και αν δεν υπάρχει αυτή την περίοδο κάποιο ταίρι, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε ευνοεί για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Λέων, απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα είναι σε εκκρεμότητα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου όμως στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

Παρθένος

Γενικά

Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδια σου, Παρθένε. Έχεις όμως όλες τις απαραίτητες δυνατότητες και είναι πολύ γερές οι βάσεις. Αν βάλουμε μαζί και με τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που διαθέτεις, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει προς όφελός σου και θα δεις, ότι πολλές καταστάσεις αρχίζουν να κινούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα, Παρθένε, που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες δεν ευνοούνται. Μην κάνεις κάποια οικονομική συναλλαγή σήμερα, που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αρχίζουν και ισορροπούν.

Ζυγός

Γενικά

Η υποχώρηση δε σου ταιριάζει, Ζυγέ. Είσαι από τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν το αδύνατο δυνατό, προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους. Ενώ έχεις πολύ μεγάλες προοπτικές και δυνατότητες, κάποιες φορές δρας παρορμητικά και αδιαφορείς για τις συνέπειες. Γίνε πιο συνετός – ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα – χρησιμοποίησε τις ικανότητες σου πιο προσεκτικά, ώστε να μην απομακρύνεις τους ανθρώπους από δίπλα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, Ζυγέ μου, σήμερα θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να αφιερωθείς λίγο σε αυτό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, μείνε μακριά από τα πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

Σκορπιός

Γενικά

Έχεις πάρα πολλές ευθύνες, Σκορπιέ, και καλείσαι να λύσεις αρκετά προβλήματα, δικά σου και των φίλων σου. Βάλ ’τα όλα σε μία σειρά, για να λύσεις πρώτα τα δικά σου θέματα. Μπορείς να ξεχάσεις τους προβληματισμούς και να το ρίξεις λίγο έξω. Πέρνα τη βραδιά με φιλικά σου πρόσωπα, κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις για να νιώσετε καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα σου, Σκορπιέ, θα είναι πολύ ρομαντική και ερωτική, και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου! Σε σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν, πολύ σύντομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες υποχρεώσεις που δεν περίμενες. Έχε πλήρη προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα.

Τοξότης

Γενικά

Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, Τοξότη μου. Μπορείς να τα βάλεις όλα σε μία σειρά, αφού έχεις αυτό το ταλέντο. Οι ευθύνες που έχεις, θα σου δημιουργήσουν άγχος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Πρέπει να αντέξεις στα προβλήματα που βιώνεις. Να ξέρεις, ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες, Τοξότη, θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Θα έχεις την ευκαιρία σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου. Ξεκινάει όμως μια περίοδος για σένα που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

Αιγόκερως

Γενικά

Μπορείς, Αιγόκερε, να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν, θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες. Το βράδυ, καλό είναι, να κάνεις κάτι ευχάριστο, για να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Αιγόκερε, και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η γοητεία σου, σήμερα θα εντυπωσιάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, η δυναμικότητα που θα δείξεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

Υδροχόος

Γενικά

Προσπάθησε να αντιμετωπίζεις τα θέματα με τρόπο πρακτικό και μην τελματώνεις, αφού δεν υπάρχει κάτι ακατόρθωτο, αν το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και λογική. Σαν προσωπικότητα έχεις περισσή δύναμη και είναι κρίμα να δειλιάζεις. Πάρε, λοιπόν, βαθειά ανάσα, ρίξου στη μάχη και είναι σίγουρο ότι όλες οι αντιξοότητες θα ξεπεραστούν. Δείξε υπομονή και επίμονη, και θα ανοίξουν για σένα νέοι ορίζοντες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Υδροχόε. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και πέρνα κάποιες στιγμές μαζί του, ερωτικά και όμορφα. Εσύ, που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά σου, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο που είναι θετική, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα.

Ιχθύς

Γενικά

Μέρα που μπορείς να δημιουργήσεις και να κάνεις πάρα πολλά είναι αυτή, Ιχθύ μου, αφού η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Θα βιώσεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα. Θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα, που σε κουράζουν και σε προβληματίζουν. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις με πρόσωπα, που θα σε κάνουν να περάσεις καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σταμάτησε να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα, Ιχθύ, αφού μπορεί και το ταίρι σου να έχει δίκιο. Με τη συζήτηση θα καταφέρει να σου εξηγήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που είναι σε στασιμότητα. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε καλό σημείο, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.
Πηγή:   oroskopos.gr