Υπέροχα Μίνι Nutella’s Cheesecake!

Μια συνταγή που βρήκαμε στο sintayes.gr,για μίνι cheesecake Nutella’s, για το μπουφέ σας, κέρασμα για τη γιορτή και τα γενέθλια μικρών και μεγάλων, αλλά και μικρές … αμαρτίες για … τις λιγούρες…
Υλικά 
•290 γρ. μπισκότα τύπου Digestive
•5 κ.σ. μαλακό ανάλατο βούτυρο
•370 γρ. Nutella σε θερμοκρασία δωματίου
•3/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα ψημένα φουντούκια
•450 γρ. τυρί κρέμα τύπου μασκαρπόνε ή Philadelfia
•1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
•σαντιγί για γαρνίρισμα
Εκτέλεση 
Για τη βάση: Θρυμματίζετε σε σκόνη τα μπισκότα στο multi. Προσθέστε το μαλακό βούτυρο, 1 κ.σ. Nutella και 3 κ.σ. ψιλοκομμένα φουντούκια και τα ανακατεύετε καλά να ενσωματωθούν σε ένα ομοιογενές μείγμα.
Παίρνετε 24 μικρές ή 12 μεγάλες χάρτινες θήκες cup cakes [διαμέτρου 5 εκ. και βάθους 4,5 εκ.] ρίχνετε μέσα ισόποσα το μείγμα της βάσης και το πιέζετε με τα χέρια σας. Τα τοποθετείτε σε δίσκο και τα βάζετε στο ψυγείο να κρυώσουν.
Για τη γέμιση: Χτυπάτε με το μίξερ το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτετε και την υπόλοιπη Nutella και συνεχίζετε να χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Γεμίζετε με το μείγμα cheesecake ισόποσα, κατά τα 2/3 τις θήκες, πάνω από τη βάση, ισιώνετε την επιφάνεια και τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν.
Γαρνίρετε με σαντιγί, πασπαλίζετε με τα υπόλοιπα ψιλοκομμένα φουντούκια και σερβίρετε.