Υπέροχα Μυρωδάτο Σπίτι με ένα Πολύ Απλό Τρικ!

Υπέροχα Μυρωδάτο Σπίτι με ένα Πολύ Απλό Τρικ!

Μυρωδάτο Σπίτι

Το γνωρίζατε πως υπάρχει ολόκληρη επιστήμη που ασχολείται με τις μυρωδιές και πώς αυτές επηρεάζουν τη ψυχοσύνθεσή μας; Έχετε παρατηρήσει πόσο σημαντική είναι η ωραία φρέσκια μυρωδιά σε ένα σπίτι; Για αυτό το λόγο βρήκαμε τον πιο εύκολο τρόπο για να φτιάξετε ένα υπέροχο φυσικό αρωματικό για το σπίτι σας.

[babyPostAd]Τι θα χρειαστείτε Για να φτιάξετε το αρωματικό σας θα χρειαστείτε 1-2 μεγάλα μήλα κομμένα σε φέτες, 1-2 μεγάλα πορτοκάλια κομμένα σε φέτες, 5 στικς κανέλας, 1-2 κ.σ. γαρίφαλα, 1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ.

Κόψτε σε φέτες μήλο και πορτοκάλι και προσθέστε τζίντζερ, κανέλα και γαρίφαλο.

Κόψτε σε φέτες μήλο και πορτοκάλι και προσθέστε τζίντζερ, κανέλα και γαρίφαλο.

Οδηγίες Γεμίστε ένα κατσαρολάκι με νερό και ρίξτε όλα τα συστατικά μέσα σε αυτό. Ανάψτε το μάτι της κουζίνας στη μέγιστη θερμοκρασία και αφήστε να βράσουν όλα μαζί για 20 λεπτά. Μετά χαμηλώστε τη θερμοκρασία και αφήστε τα υλικά να σιγοβράζουν. Προσθέστε νερό όποτε χρειάζεται ώστε να μην στεγνώσει το μείγμα σας.

Βάλτε τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε τα να βράσουν καλά.

Βάλτε τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε τα να βράσουν καλά.

Βάλτε το μείγμα σε διάφορα βαζάκια και τοποθετήστε το διάσπαρτα σε διάφορες γωνίες του σπιτιού ώστε να μοσχοβολήσει όλο το σπίτι.

Με αυτό το τρικ το σπίτι σας θα μυρίζει φρεσκάδα.

Με αυτό το trick το σπίτι σας θα μυρίζει φρεσκάδα.

Πριν έρθουν οι καλεσμένοι σας, βγάλτε τα βαζάκια και δείτε πώς θα αντιδράσουν μόλις εισέλθουν στο σπιτικό σας! Η μυρωδιά της κανέλας, του μήλου και του πορτοκαλιού είναι πολύ έντονη και ευχάριστη. Έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί έχουν δείξει πως ειδικά η μυρωδιά κανέλας βοηθάει πολύ στη μνήμη και στην ευτυχία.

Tip Μπορείτε αν θέλετε να γεμίσετε ένα άδειο μπουκαλάκι σπρέι με το παραπάνω μείγμα και να ψεκάζετε με αυτό τον χώρο σας.