Υπέροχα,πεντανόστιμα,πανεύκολα και λαχταριστά, υγρά μπισκότα σοκολάτας!

Υπέροχα, πεντανόστιμα, πανεύκολα και λαχταριστά, υγρά μπισκότα σοκολάτας με γιαούρτι και σταγόνες σοκολάτας. Απολαύστε τα μικροί και μεγάλοι λάτρεις της σοκολάτας, όλες τις ώρες τις ημέρας

Υλικά
•1 αυγό
•1 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
•1 1/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι πλήρες
•1 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
•1 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο
•1 κ.γ. μπέϊκιν πάουντερ
•1 κ.γ. κοφτό σκόνη βανίλιας
•μια πρέζα αλάτι
•1 φλ. τσαγιού σταγόνες σοκολάτας κουβερτούρας

Εκτέλεση
1.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 ° C και στρώνετε με λαδόκολλα το ταψί του φούρνου.

2.Σε μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, το κακάο, το μπέϊκιν πάουντερ, τη σκόνη βανίλια και το αλάτι. Χτυπάτε στο μίξερ το αυγό με τη ζάχαρη μαζί και μόλις αφρατέψουν προσθέτετε σταδιακά το μείγμα με το αλεύρι και συνεχίζετε το χτύπημα, σε πιο χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.

3.Αφήνετε το μίξερ, προσθέτετε σταδιακά στο μείγμα το γιαούρτι και ανακατεύετε με μια σπάτουλα μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως. Αν είναι πηχτή η ζύμη προσθέτετε λίγο ακόμη γιαούρτι. Τέλος προσθέτετε και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύετε με τη σπάτουλα.

4.Με δύο κουταλάκια του γλυκού, παίρνετε ζύμη και τη τοποθετείτε πάνω στη λαδόκολλα φτιάχνοντας 22-24 μπισκότα. Ψήνετε τα μπισκοτάκια σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά. Τα βγάζετε από το φούρνο και τα μεταφέρετε αμέσως σε ράφι για να κρυώσουν.

5.Τα απολαμβάνετε ως έχουν ή πασπαλισμένα με αλάτι χοντρό [ Ο συνδυασμός γλυκού αλμυρού θα σας εντυπωσιάσει].

sintayes.gr