Το Καλοκαιρινό Book Festival επιστρέφει με πολλές βιβλιοφιλικές εκπλήξεις στο Avenue από 13/6

50x70 spring book festival

Το εμπορικό κέντρο AVENUE υποδέχεται το «Καλοκαιρινό Book Festival», την καθιερωμένη πλέον γιορτή του βιβλίου για μικρούς και μεγάλους, στα Βόρεια Προάστια. Από τις 13 Ιουνίου έως τις 2 Αυγούστου, το «Καλοκαιρινό Book Festival» , με τη νέα του, πιο ποιοτική μορφή και με τη συμμετοχή μεγάλων Εκδοτικών Οίκων, θα φιλοξενεί περισσότερους από 3.000 τίτλους ελληνικών και ξένων βιβλίων για μικρούς και μεγάλους, καθώς και απίστευτες προσφορές. Συγχρόνως, όπως πάντα, παράλληλες εκδηλώσεις με μεγάλο ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθούν για μικρούς και μεγάλους.

Με αφετηρία το Σάββατο 21 Ιουνίου στις 12:00 θα απολαύσουμε εκδήλωση για το νέο βιβλίο του αγαπημένου των παιδιών Χρήστου Δημόπουλου Η γοργόνα Ελισσώ των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ και στις 18:00 εκδήλωση για την κυκλοφορία των πρώτων βιβλίων για τα Στρουμφ, από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αυτό το καλοκαίρι έχετε ακόμη έναν λόγο για να επισκεφθείτε το εμπορικό κέντρο AVENUE καθώς η καρδιά του Βιβλίου θα «χτυπά» εκεί. Ανακαλύψτε νέες κυκλοφορίες για μικρούς και μεγάλους και αποκτήστε τα σημαντικότερα λογοτεχνικά αριστουργήματα.

Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ.: 210 6100901