Κάντε το Μικροσκοπικό Μπάνιο σας να Φαίνεται Τεράστιο με 9 Τρόπους!

Κάντε το Μικροσκοπικό Μπάνιο σας να Φαίνεται Τεράστιο με 9 Τρόπους!

Μπάνιο

Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι με το μικρό σας μπάνιο αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ιδέες που θα το κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερο. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το μεγαλώσετε με μερικές απλές κινήσεις.

[babyPostAd]Βάλτε ραφάκια Βάζοντας μικρά ραφάκια στους τοίχους θα μπορέσετε να έχετε περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους για τα προϊόντα ομορφιάς σας.

thehomeissue_mpanio05

Ένα ραφάκι πάνω από την μπανιέρα σας μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμο.

Κάντε τους τοίχους να κλέβουν τις εντυπώσεις Μην βάψετε απλά τους τοίχους σε κάποιο έντονο χρώμα. Κάντε κάτι πιο εντυπωσιακό με αυτούς. Βάλτε χρωματιστά πλακάκια ή πλακάκια που έχουν μια ιδιαίτερη υφή. Έτσι θα μεταμορφώσετε τον χώρο σας και κανείς δεν θα προσέξει ότι χρειάζεται να ρουφήξει την κοιλιά του για να περάσει από το νιπτήρα στην τουαλέτα και το αντίθετο.

Βάλτε όμορφα πλακάκια στο μπάνιο σας για να επικεντρώνεται η προσοχή των καλεσμένων σας σε αυτά.

Κάντε αυτό που δεν περιμένει κανείς Βάλτε χρωματιστά ή φλοράλ πλακάκια στο εσωτερικό της ντουζιέρας σας για μια ευχάριστη και όμορφη πινελιά.

thehomeissue_mpanio03

Τα χρωματιστά πλακάκια στην ντουζιέρα θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Βάλτε κάθετες ρίγες Οι κάθετες ρίγες κάνουν έναν στενό χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο ψηλός. Επομένως, μια ταπετσαρία με κάθετες ρίγες μπορεί να σας λύσει το πρόβλημα.

Βάλτε οριζόντιες ρίγες Αν το μπάνιο σας είναι ένα μικρό τετραγωνάκι τότε μπορείτε να βάλετε οριζόντιες ρίγες στους τοίχους. Με αυτόν τον τρόπο φεύγει το μάτι από το τετραγωνάκι και πηγαίνει στον τοίχο και τις όμορφες ρίγες του.

thehomeissue_mpanio06

Όταν χρησιμοποιείτε τα ίδια πλακάκια σε όλες τις επιφάνειες τότε ο χώρος φαίνεται μεγαλύτερος.

Συνεχόμενο πλακάκι Να και ένα κολπάκι που ίσως δεν ξέρετε. Αν βάλετε ένα χαλαρό μοτίβο στους τοίχους του μπάνιου σας μπορείτε να το βάλετε και στο πάτωμά σας έτσι ώστε να φαίνεται σαν να συνεχίζεται από τους τοίχους. Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται σαν να έχει το μπάνιο σας περισσότερο βάθος.

Βάλτε αξεσουάρ Μην φοβάστε να βάλετε όμορφα αξεσουάρ στο μικρό σας μπάνιο. Διαλέξτε έναν ιδιαίτερο καθρέφτη που θα εντυπωσιάζει όποιον μπαίνει σε αυτό. Αν μπορείτε να αλλάξετε την μπανιέρα, προτιμήστε μια μικρή μπανιέρα με ποδαράκια σαν αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία. Η αισθητική είναι το παν σε έναν μικρό χώρο.

thehomeissue_mpanio01

Τα αξεσουάρ θα εμπλουτίσουν ένα μικρό μπάνιο και θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο.

Βάλτε μοντέρνα μεταλλικά στοιχεία Μιας και πολλές φορές η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά, μπορείτε να διαλέξετε όμορφα μεταλλικά στοιχεία για να βάλετε στην μπανιέρα, τα πόμολα και τις βρύσες σας.

thehomeissue_mpanio02

Τα μοντέρνα μεταλλικά στοιχεία δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας σε έναν χώρο.

Γήινα χρώματα Αν διατηρήσετε σε γήινες αποχρώσεις τα χρώματα του μπάνιου σας θα μπορέσετε με αυτόν τον τρόπο να στρέψετε την προσοχή στα αντικείμενα και τα αξεσουάρ που είναι ιδιαίτερα στο χώρο.

Βάλτε φαντασία Και στο κάτω-κάτω αν το μπάνιο σας είναι τόσο μικρό βάλτε του χρώμα. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και αυτοσχεδιάστε. Βάλτε μια όμορφη, αδιάβροχη ταπετσαρία, βάψτε έναν τοίχο σε έντονο χρώμα ή κάντε ριγέ το ταβάνι. Τα πάντα διορθώνονται και ένα μειονέκτημα μπορεί να γίνει πλεονέκτημα με λίγη καλή θέληση, θετική διάθεση και δημιουργικότητα.

Πηγή:  spirossoulis.com

Διαβάστε ακόμη:

Δες πως πρέπει να πλύνεις το μαγιό σου για να μη το καταστρέψεις!

Αγόρι και κορίτσι στο ίδιο δωμάτιο; Χωρίστε το έξυπνα!

Ανακαλύψαμε το Κόλπο για να Έχετε Σιδερωμένα Ρούχα Χωρίς να Σιδερώσετε!