Καταπληκτικό παγωτό μπανάνα-nutella!

Υλικά για περίπου 1 κιλό παγωτό:
3 μεγάλες ώριμες μπανάνες (όχι υπερβολικά ώριμες όμως)
250 γραμμ. nutella
500 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
2 κοφτές κουταλιές κακάο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις μπανάνες. Τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ μαζί με τη nutella και το κακάο. Σταδιακά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Μόλις σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο μίγμα σταματάμε τη λειτουργία του μπλέντερ. Μεταφέρουμε το μίγμα σε μπολ και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες, να παγώσει καλά.
Αδειάζουμε το μίγμα στην παγωτομηχανή και ετοιμάζουμε το παγωτό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της. Μεταφέρουμε το παγωτό σε κατάλληλο σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Πηγή:theonewithallthetastes.com