Κέιτ Μίντλετον | Αποκαλύπτει την αγαπημένη γεύση της πριγκίπισσας Σάρλοτ

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ εκμυστηρεύτηκε την αγάπη της κόρης της για το κάρι, λέγοντας ότι η μικρή της τα πάει πολύ καλά με τις καυτερές γεύσεις.

Φωτό: Aaron Chown/Getty Images

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, απ’ ό,τι φαίνεται, έχει πολύ αναπτυγμένο ουρανίσκο για την ηλικία της… Πριν λίγο καιρό η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον είχε αναφερθεί στην αγάπη της κόρης της στις ελιές και τώρα στις έντονες γεύσεις των μπαχαρικών.

Κατά τη χθεσινή επίσκεψή της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στον Πρίγκιπα Άγκα Καν IV με αφορμή την επερχόμενη περιοδεία τους στο Πακιστάν, το βασιλικό ζευγάρι είπε ότι ανυπομονούν για αυτό το ταξίδι και είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα δοκιμάσουν την τοπική κουζίνα.

Σύμφωνα με ένα tweet της βασιλικής ρεπόρτερ Rebecca English, η Κέιτ Μίντλετον αναφέρθηκε ότι χρησιμοποιεί το κάρι στη μαγειρική της. Γενικότερα φτιάχνει μια πιο καυτερή εκδοχή για την ίδια και το σύζυγό της, ενώ πιο ήπια για τα παιδιά της. Ωστόσο φαίνεται ότι η πριγκίπισσα Σάρλοτ προτιμάει να τρώει από την εκδοχή των γονιών της. “Η Σαρλότ τα πάει πάρα πολύ καλά με τις καυτερές γεύσεις” φέρεται να δήλωσε σχετικά η Μίντλετον.

Φωτό: Aaron Chown/Getty Images