Κέιτ Μίντλετον | Είναι πάλι έγκυος;

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έκρυψε ποτέ πως της αρέσουν τα παιδιά.

Φωτό: WPA Pool/Getty Images

Μεγαλωμένη σε μια οικογένεια με τρία αδέλφια η ίδια, λίγους μήνες πριν ανακοινώσει την τρίτη εγκυμοσύνη στον πρίγκιπα Λούις, είχε αναφέρει πως επιθυμεί και τρίτο παιδί αλλά θα έπρεπε να πείσει το σύζυγό της. Τώρα που ο πρίγκιπας Λούις είναι ήδη 16 μηνών, υπάρχουν ενδείξεις πως η Κέιτ Μίντλετον σύντομα θα ανακοινώσει την τέταρτη εγκυμοσύνη της.

Αν και ακόμα το παλάτι δεν έχει προβεί σε σχετική ανακοίνωση, η βασιλική συντάκτρια Aranzazu Santos López δήλωσε σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης πως η Κέιτ Μίντλετον θα μπορούσε σύντομα να ανακοινώσει την τέταρτη εγκυμοσύνη της, καθώς η ίδια παρατήρησε δύο «σημάδια» σχετικά με τη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ που ίσως προδίδουν πως το ζευγάρι των γαλαζοαίματων σκοπεύει να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά του.

Σύμφωνα πάντα με τη βασιλική συντάκτρια Santos López, στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, όταν ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ συνόδεψαν τον 5χρονο πρίγκιπα Τζορτζ και την 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ στο σχολείο, η μέλλουσα βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιόνας εμφανίστηκε με νέο χτένισμα, όπως συνέβη και στις προηγούμενες τρεις εγκυμοσύνες της. Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε ανανεωμένη με λίγο πιο κοντά μαλλιά και με πιο φωτεινό χρώμα, ως σκούρα ξανθιά.

«Κάθε φορά που η δούκισσα του Κέιμπριτζ αλλάζει την εμφάνισή της, ανακοινώνει πως είναι έγκυος μετά από λίγες ημέρες» δήλωσε η Santos López. Η ίδια υποστήριξε πως έχει και δεύτερη ένδειξη για ενδεχόμενη τέταρτη εγκυμοσύνη της δούκισσας του Κέιμπριτζ: η ατζέντα με τις βασιλικές υποχρεώσεις της έχει κλείσει. Αυτό σημαίνει πως, επειδή η Κέιτ Μίντλετον σε όλες τις εγκυμοσύνες της υποφέρει από πρωινές ναυτίες, θα σταματήσει τα βασιλικά της καθήκοντα μέχρι να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της.

Έτσι οι φαν της βασιλικής οικογένειας πρέπει να συγκρατήσουν τη χαρά τους μέχρι να επιβεβαιωθούν οι φήμες από το παλάτι του Κένσινγκτον.