Το κέικ που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους !

Υλικά:

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C, στοΝ αέρα. Καθαρίζετε τα αχλάδια και τα κόβετε σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστού. Τα ψεκάζετε με χυμό λεμονιού, ώστε να μην μαυρίσουν. Χτυπάτε με το μίξερ τα αυγά και τη ζάχαρη μέχρι η μάζα να είναι ομοιογενής. Ύστερα προσθέτετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το βούτυρο. Στη συνέχεια, προσθέτετε το γάλα και τα τεμαχισμένα φουντούκια και ανακατεύετε τη ζύμη. Βάζετε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο ταψί και τοποθετείτε από πάνω τις φέτες αχλαδιού. Ψήστε για περίπου 25-30 λεπτά. Πριν σερβίρετε, αν θέλετε, πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη.

Συνταγή την διαβάσαμε στο jenny.gr