Κερδίστε 5 βιβλία της σειράς “Πανεπιστήμιο για μικρά παιδιά” των εκδόσεων Παπαδόπουλος

Δεν είναι ποτέ νωρίς για να γνωρίσουν τα παιδιά τον ξέφρενο και υπέροχο κόσμο της Φυσικής! Αυτή η σειρά βιβλίων, “Πανεπιστήμιο για μικρά παιδιά” των εκδόσεων Παπαδόπουλος, βοηθάει τα παιδιά στην πρώτη τους επαφή με περίπλοκες έννοιες που μπορούν να κατανοήσουν εύκολα με τη φαντασία τους.

Με αυτή τη σειρά βιβλίων έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα βιβλίο STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής-πρωτοσχολικής ηλικίας, έχοντας απλή εικονογράφηση με σχήματα που βοηθούν στην κατανόηση του κειμένου.

Τα δώρα του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε από ένα βιβλίο της σειράς “Πανεπιστήμιο για μικρά παιδιά”.

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

  • Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και email).
  • Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 12:00

Η παραλαβή των αντίτυπων των βιβλίων γίνεται από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος, Μασσαλίας 14 στην Αθήνα (Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-16.00). Για όσους νικητές η διεύθυνση που θα δηλώσουν είναι στην επαρχία, τα βιβλία θα τους αποσταλούν εκεί.

Δείτε τα βιβλία εδώ

×

Όροι Συμμετοχής

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

2. Ο διαγωνισμός αρχίζει την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και λήγει την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019.

3. Εκ των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, θα αναδειχθούν με κλήρωση πέντε (5) νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα βιβλίο της σειράς “Πανεπιστήμιο για μικρά παιδιά” των εκδόσεων Παπαδόπουλος.

4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στα γραφεία του babyradio.gr (Λεοφ. Δημοκρατίας 257, Αλεξανδρούπολη). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο site babyradio.gr, την ίδια ημέρα. Επιπλέον οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail, στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει.

5. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

6. Νόμιμοι φόροι επί των δώρων, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη των δώρων, βαρύνουν τους νικητές.

7. Η διοργανώτρια εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε τυχόν σωματική ή περιουσιακή βλάβη ή οποιουδήποτε άλλου είδους ζημία/δαπάνη προκληθεί στον νικητή ή/και τον συνοδό του από την λήψη του δώρου ή και την ακύρωση ή αναβολή πραγματοποίησης αυτού.

8. Με δεδομένο ότι η διοργανώτρια εταιρεία στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα επεξεργάζεται προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο), αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρήσει τα αρχεία αυτά απόρρητα και να προβεί στην επεξεργασία τους στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του διαγωνισμού, (δημοσιοποίηση του ονόματος των νικητών στο site και στις σελίδες του σε sites κοινωνικής δικτύωσης), λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων.

9. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 για την εκ μέρους της εταιρείας τήρηση αρχείου με τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email) και την επεξεργασία τους από τη διοργανώτρια εταιρεία. Η δε αποδοχή του δώρου συνιστά συγκατάθεση του νικητή για τη χρήση του ονόματός του με σκοπό τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του καθώς και για την επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων κατά τα παραπάνω. Οι νικητές ουδεμία αξίωση διατηρούν κατά της διοργανώτριας, εξ αυτού του λόγου και ουδεμίας αμοιβής ή αποζημίωσης δικαιούνται.

10. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του.

11. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει γνώση και αποδοχή των όρων του.

Κλείσιμο

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

1. ΣΕΒΑΣΤΟΥΛΑ ΤΣΟΥΤΣΗ κερδίζει το βιβλίο ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

2. ΡΕΝΑ ΛΑΖΟΥΔΗ κερδίζει το βιβλίο ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

3. Βασιλική Γιαβάση κερδίζει το βιβλίο Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ

4. Γεωργια Μεταξά κερδίζει το βιβλίο Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΥΤΩΝΑ

5. Ελένη Κωνσταντίνου κερδίζει το βιβλίο ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ