Δείτε τον νικητή | Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Εργαστήριο ΚΑΙ την παράσταση κούκλας στο Πράσσειν Άλογα στις 30/11

Τα δώρα του διαγωνισμού

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το δίωρο εργαστήρι κούκλας και για την επαγγελματική παράσταση κούκλας που ακολουθεί από την Ομάδα Εικαστικού Θεάτρου Πράσσειν Άλογα το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στις 16:00.

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία στην παρακάτω φόρμα για να μπείτε στην κλήρωση της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου στις 10:00 για να κερδίσετε. 

Καλή επιτυχία!


Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 η Ομάδα Εικαστικού Θεάτρου Πράσσειν Άλογα διοργανώνει το δίωρο εργαστήριο κούκλας για παιδιά 6-15 ετών όπου μαθαίνουν να κατασκευάζουν και να εμψυχώνουν τη δική τους κούκλα.

Αμέσως μετά το εργαστήριο ακολουθεί παράσταση θεάτρου κούκλας για τα παιδιά βασισμένη στο παραδοσιακό παραμύθι της Μάνης: «Η Ταρώ κι ο Ζαχαροζυμωμένος» σε απόδοση της Αθηνάς Μπίνιου (Εκδόσεις Πατάκη).

Στο εργαστήρι, 16:00-18:00 το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, θα παιδιά θα μάθουν πώς να κατασκευάζουν και να δίνουν ρόλο σε μια κούκλα και αμέσως μετά, 18:30-20:00 μέσα από την παράσταση κούκλας, έχουν τη δυνατότητα να δουν στην πράξη επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ένα απόγευμα γεμάτο με την τέχνη της κούκλας.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Ταρώ θα πλάσει τον ιδανικό σύντροφο των ονείρων της, τον Ζαχαροζυμωμένο, από ζυμάρι. Ζωντανεύει από την αγάπη της αλλά της ζητάει μια μόνον χάρη. Όμως, μόλις η Ταρώ παραβεί την μοναδική του επιθυμία, τον χάνει. Αναζητώντας τον, ωριμάζει σαν γυναίκα και όταν ξανασμίγουν για πάντα, δημιουργούν την δική τους ευτυχισμένη οικογένεια. Ένα μαγικό ταξίδι σ’ ένα εικαστικό, μουσικό, ποιητικό παραμύθι με παιδική φρεσκάδα, χιούμορ και ευαισθησία.

Ηθοποιός, ανθρώπινης διάστασης κούκλα, κούκλα muppet σε συνδυασμό με μέλη ανθρώπινου σώματος, γαντόκουκλες, μικρές κούκλες άμεσης κίνησης, δισδιάστατες φιγούρες και μηχανικά παιχνίδια, δαχτυλόκουκλες, σ’ έναν χορό μεταξύ σώματος, σκηνικού και κούκλας, γεννούν την παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Δείτε το trailer της παράστασης

Σκηνοθεσία, σκηνογραφία, σενάριο, κατασκευές, performance: Εμμανουέλα Καποκάκη
Μουσική: Κώστας Μπεβεράτος

×

Όροι Συμμετοχής

1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

2. Ο διαγωνισμός αρχίζει την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 και λήγει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 στις 09:00 πμ.

3. Εκ των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, θα αναδειχθεί με κλήρωση ένας (1) νικητής, ο οποίος θα κερδίσει μια διπλή πρόσκληση για το δίωρο εργαστήρι κούκλας και για την επαγγελματική παράσταση κούκλας που ακολουθεί από την Ομάδα Εικαστικού Θεάτρου Πράσσειν Άλογα.

4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 στα γραφεία του babyradio.gr (Λεοφ. Δημοκρατίας 257, Αλεξανδρούπολη), μετά το πέρας της λήξης του διαγωνισμού. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο site babyradio.gr, την ίδια ημέρα. Επιπλέον οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail, στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει.

5. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

6. Νόμιμοι φόροι επί των δώρων, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη των δώρων, βαρύνουν τους νικητές.

7. Η διοργανώτρια εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε τυχόν σωματική ή περιουσιακή βλάβη ή οποιουδήποτε άλλου είδους ζημία/δαπάνη προκληθεί στον νικητή ή/και τον συνοδό του από την λήψη του δώρου ή και την ακύρωση ή αναβολή πραγματοποίησης αυτού.

8. Με δεδομένο ότι η διοργανώτρια εταιρεία στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα επεξεργάζεται προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο), αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρήσει τα αρχεία αυτά απόρρητα και να προβεί στην επεξεργασία τους στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του διαγωνισμού, (δημοσιοποίηση του ονόματος των νικητών στο site και στις σελίδες του σε sites κοινωνικής δικτύωσης), λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων.

9. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 για την εκ μέρους της εταιρείας τήρηση αρχείου με τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email) και την επεξεργασία τους από τη διοργανώτρια εταιρεία. Η δε αποδοχή του δώρου συνιστά συγκατάθεση του νικητή για τη χρήση του ονόματός του με σκοπό τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του καθώς και για την επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων κατά τα παραπάνω. Οι νικητές ουδεμία αξίωση διατηρούν κατά της διοργανώτριας, εξ αυτού του λόγου και ουδεμίας αμοιβής ή αποζημίωσης δικαιούνται.

10. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του.

11. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει γνώση και αποδοχή των όρων του.

Κλείσιμο

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

μαρια εφραιμιδη