Το κλάμα του μικρού κοριτσιού την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους θα σας συγκινήσει!

Το κλάμα του μικρού κοριτσιού την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους θα σας συγκινήσει!

κλάμα του μικρού κοριτσιού

Όταν η Jenni και ο Timmy Gibson παντρεύτηκαν το Μάιο, δεν συνειδητοποίησαν ότι μία από τις πιο αγαπημένες αναμνήσεις τους για την γαμήλια τελετή δεν θα τους συμπεριελάμβανε καν. Καθώς το ζευγάρι αντάλασσε όρκους, η 6χρονη κόρη τους Lexi στέκονταν κοντά, κλαίγοντας ανεξέλεγκτα.

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

[babyPostAd]«Θα μπορούσα να πω οτι κατάλαβα κατευθείαν πόσο σημαντικό ήταν αυτό για τα παιδιά», δήλωσε η φωτογράφος γάμου Missie Lafrenz στο POPSUGAR. Το ζευγάρι, που ήταν μαζί από την ηλικία των 16 ετών, είχε μαζί τρία παιδιά – την Lexi, την 8χρονη Riley και το 2χρονο Lincoln.”

Καθώς η τελετή ήταν σε εξέλιξη, η Missie παρατήρησε ότι η Lexi άρχισε να κλαίει και ήξερε ότι αξίζει να απαθανατίσει τη στιγμή.

“Η δουλειά μου ως φωτογράφος γάμου είναι να καταγράψω όλες αυτές τις λεπτομέρειες που η νύφη χάνει και η Jenni θα είχε χάσει αυτή τη στιγμή αν δεν την φωτογράφιζα”, μας είπε. “Ήταν μια αθώα, γλυκιά στιγμή που έρχεται από ένα μικρό κορίτσι που συμμετείχε στον γάμο όπως και η μαμά της και απλά λάτρεψα το ωμό συναίσθημα που ήρθε από αυτήν … έστω κι αν ήθελα σαν τρελή να πάω απλά να την αγκαλιάσω και να την ηρεμήσω!!”

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες!

[metaslider id=253220]

Επιμέλεια για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή