Κορίτσι ή αγόρι; Η μόδα αποκάλυψης φύλου που έγινε viral (Vid)

Κορίτσι ή αγόρι; Η μόδα αποκάλυψης φύλου που έγινε viral (Vid)girl or boy

Συγχαρητήρια! Είστε έγκυος! Το πρώτο βήμα έγινε… Η πολυπόθητη εγκυμοσύνη ήρθε επιτέλους στη ζωή σας μαζί με τα άγχη και τις ανησυχίες που φέρνει κάθε νέο μωράκι στην υποψήφια μανούλα.

Το πρώτο διάστημα τρωγόμαστε κυριολεκτικά με τα ρούχα μας λόγω της χαράς μας. Θέλουμε να το πούμε παντού και πάντα είμαστε συγκροτημένες μέχρι να αποκαλυφθεί στην πορεία. Δεν είναι όμως μόνο η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης το μοναδικό πράγμα που μας κάνει ανυπόμονους αλλά και η αποκάλυψη του φύλου του μωρού.

[babyPostAd]Πλέον οι περισσότερες γυναίκες μαθαίνουν το φύλο του μωρού απλώς για να μην ανυπομονούν άλλο και για να ξέρουν τι χρώμα ρουχάκια θα αγοράσουν. Άλλες, το έχουν προχωρήσει σε άλλο επίπεδο και θέλουν τα πράγματα λίγο… “Αλά Παλαιά”. Συγκρατούν την περιέργεια τους μέχρι το μαιευτήριο!

Τώρα, η καινούρια μόδα που έρχεται για να μείνει είναι ένα είδος “πάρτι”, πιο πολύ μάζωξης θα έλεγα όπου εκεί γονείς και καλεσμένοι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το αποτέλεσμα. Τα αποκαλυπτήρια γίνονται όταν οι γονείς απελευθερώνουν μπαλόνια στον ουρανό με το ανάλογο χρώμα (ροζ, μπλε) ή από το εσωτερικό χρώμα τούρτας.

Από το παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε ορισμένες ιδέες για να κάνετε τα δικά σας αποκαλυπτήρια!

Επιμέλεια για το BabyRadio Αγγελική Κατσαντρίδου