ΚΠΙΣΝ | Park Your Cinema Kids το Σάββατο 14/9

Tο Park Your Cinema Kids, η ενότητα υπαίθριων κινηματογραφικών παιδικών προβολών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, συνεχίζει και τον Σεπτέμβριο!

Αφεθείτε στη δράση, το χιούμορ και τη φαντασία στο φουτουριστικό σύμπαν του παιδικού φιλμ «Οι Υπερέξι», το οποίο θα προβληθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, στις 20:30, με ελληνική μεταγλώττιση και ελεύθερη είσοδο. Πάρτε το εντομοαπωθητικό σας, μια ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος και απολαύστε την ταινία παρέα με τα αγγελούδια σας στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ. Καλή διασκέδαση αμέσως μετά την επιστροφή στα θρανία!

Η υπόθεση

Ορφανός 14χρονος-διάνοια χάνει σε εργαστηριακή φωτιά ριζοσπαστική νανο-εφεύρεση και τον techie μεγάλο αδελφό του, που τον προόριζε ν’ ακολουθήσει τα βήματά του. Ένα φουσκωτό ρομπότ ιατρικών προγνώσεων θα γίνει ο μυστικός φίλος του και παρέα με τέσσερις συσπουδαστές του θα επιχειρήσουν να σταματήσουν τον κακό της υπόθεσης! Η 54η animated παραγωγή της Disney είναι ένα ευφάνταστο και φουτουριστικό παραμύθι δράσης που έμελλε να γίνει η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 2014 παγκοσμίως. Το Φεβρουάριο της επόμενης χρονιάς τιμήθηκε με το Όσκαρ καλύτερης ταινίας στην κατηγορία του (σκηνοθεσία: Don Hall, Chris Williams).