Υλικά
- 2 μέτρια αχλάδια
Μερίδες: 5
Οδηγίες
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα αχλάδια και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια, αφού αφαιρέσουμε τα κουκούτσια. Βάζουμε τα αχλάδια σε μικρή κατσαρόλα με 3-4 κουταλιές νερό. Σκεπάζουμε και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν (3-4 λεπτά). Εναλλακτικά μπορούμε να ψήσουμε στον ατμό για τον ίδιο χρόνο. Πολτοποιούμε. Αν τα αχλάδια είναι πολύ ώριμα μπορεί να μην χρειαστεί καθόλου νερό.
Πληροφορίες
Κατάλληλο για ηλικία: από 6 μηνών
Κατάλληλο για κατάψυξη: ΝΑΙ
Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 3-4 λεπτά