Κτηνωδία στην Κίνα: Έκτρωση δια της βίας σε έγκυο έξι μηνών

Μια τρομακτική φωτογραφία δείχνει δίπλα στο κρεβάτι της γυναίκας έναν πορτοκαλί κάδο. Μέσα στον κάδο οι γιατροί είχαν τοποθετήσει το νεκρό έμβρυο για να το δείξουν στη μητέρα

Μια μητέρα από την Κίνα αποκάλυψε ότι οι αρχές εισέβαλαν στο σπίτι της κατά τη διάρκεια της νύχτας, την απήγαγαν και την υπέβαλαν σε έκτρωση και ενώ διένυε τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η 33χρονη LiuXinwen και ο σύζυγός της ZhouGuoqiang συντετριμμένοι είπαν πως όσο και αν παρακάλεσαν η αστυνομία ήταν αμείλικτη.

«Μπήκαν νυχτιάτικα στο σπίτι μας, με έσυραν σαν ζώο από το κρεβάτι, με έβαλαν σε ένα όχημα, με πήγαν στο νοσοκομείο και μου έκαναν μια ένεση για να αποβάλλω».

Το άτυχο ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι την προηγούμενη εβδομάδα 12 αστυνομικοί κλωτσώντας την πόρτα μπήκαν με τη βία μέσα στο σπίτι στις 4 το πρωί. Ο Zhou μιλώντας στο SkyNews είπε πως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να προστατεύσει την τρομοκρατημένη γυναίκα του καθώς αστυνομικοί τον είχαν καθηλώσει στον καναπέ.

«Η γυναίκα μου ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Την ρώτησα αν της έκαναν ένεση και μου είπε ναι. Την ρώτησα επίσης αν ένιωθε το μωρό στην κοιλιά της. Μου είπε πως όχι. Μετά από αυτό δεν άντεχα να βλέπω τη γυναίκα μου να κλαίει. Βγήκα έξω».

Το μωρό πέθανε στη μήτρα της μητέρας του και την επόμενη μέρα η γυναίκα υποβλήθηκε σε καισαρική τομή για να αφαιρεθεί. Μια τρομακτική φωτογραφία δείχνει δίπλα στο κρεβάτι της γυναίκας έναν πορτοκαλί κάδο. Μέσα στον κάδο οι γιατροί είχαν τοποθετήσει το νεκρό έμβρυο για να το δείξουν στη μητέρα.

Η 33χρονη γυναίκα σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε: «Συγγνώμη μωρό μου. Δεν ήταν γραφτό μας να συναντηθούμε σε αυτή τη ζωή».

Ο άτυχος άνδρας αποκάλυψε επίσης ότι οι αρχές υποχρέωσαν τη γυναίκα του να υπογράψει χαρτιά που ανέφεραν ότι έδωσε τη συγκατάθεσή της για την έκτρωση. Η οικογένεια έχει ένα γιο 10 ετών και το παιδί περίμενε πως και πως τον ερχομό του αδελφού του.

Η απάνθρωπη και κτηνώδης τακτική ισχύει στην Κίνα από το 1979. Στόχος της εκάστοτε κυβέρνησης είναι ο έλεχγος του πληθυσμού.

Είδε να παίρνουν τη γυναίκα του μέσα από το σπίτι του. Ο Zhou Guoqiang δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να αποτρέψει αυτή την τραγωδία

Η άτυχη γυναίκα αναγκάστηκε να υπογράψει χαρτιά τα οποία ανέφεραν ότι οικειοθελώς διέκοψε την κύηση και ενώ ήταν στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

 

Η φωτογραφία που τράβηξε ο πατέρας μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου σοκάρει. Μέσα στον πορτοκαλί κουβά οι γιατροί έβαλαν το έμβρυο για να δείξουν στους γονείς ότι είναι νεκρό. Η κτηνωδία ξεπερνά ακόμα και την πιο αρρωστημένη φαντασία

 

Ο 10χρονος γιος της οικογένειας μάταια περιμένει το αδερφάκι του…

για περισσότερες πληροφορίες

Πηγή: protothema.gr