Μαντώ Γαστεράτου | Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο γιο της και πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της!

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Νίκος Ισηγόνης περιμένουν αγοράκι, όπως αποκάλυψε η ίδια πριν λίγο καιρό γράφοντας στη λεζάντα φωτογραφίας που δημοσίευσε:

“Μία από τις όχι και τόσο εποικοδομητικές συνήθειες που είχα αποκτήσει τον τελευταίο χρόνο ήταν με το που ξυπνάω, αφού φάω το πρωινό μου, να αφιερώνω τουλάχιστον μισή ώρα από τον χρόνο μου στα social media. ΛΑΘΟΣ! Και μετά παραπονιόμουν ότι δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου. Τους τελευταίους δυόμισι μήνες αφήνω ό,τι μου τρώει χρόνο από την καθημερινότητά μου και ασχολούμαι με πράγματα που με γεμίζουν ηρεμία και χαρά! Όπως για παράδειγμα, η γιόγκα για εγκύους, που όχι μόνο με ηρεμεί, αλλά με προετοιμάζει για να υποδεχθώ τον μικρό πρίγκιπά μου! Καλημέρα!”.

Το βράδυ της Πέμπτης, η παρουσιάστρια βρέθηκε σε εκδήλωση μόδας. Η ίδια μιλώντας στις κάμερες αποκάλυψε πως έχει πάρει περίπου 12 κιλά μέχρι στιγμής, ενώ το όνομα που θα δώσει στο γιο της είναι Γιώργος!

«Η κοιλίτσα ξεπρόβαλε. Έχω πάρει 12 κιλά. Τρώω και δεν με ενδιαφέρει και καθόλου. Θα είναι αγόραρος. Το όνομα το έχουμε αποφασίσει. Ένα πολύ σπάνιο όνομα. Γιώργος…» είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Δείτε το βίντεο: