Μαντώ Γαστεράτου | Το τρυφερό μήνυμα στο αγέννητο μωρό της!

Συγκίνησε τους πάντες η Μαντώ Γαστεράτου! Η όμορφη μέλλουσα μανούλα ένιωσε την ανάγκη να στείλει ένα μήνυμα στο μωράκι της που ακόμα δεν έχει γεννηθεί αλλά εκείνη το νιώθει να κουνιέται μέσα στην κοιλίτσα της κάθε λεπτό, κάθε ώρα, κάθε μέρα!

Φωτό: instagram.com

Η παρουσιάστρια έστειλε στο αγέννητο μωρό της το πιο γλυκό, συγκινητικό και τρυφερό μήνυμα ποστάροντας μια φωτογραφία της με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φωτό: instagram.com

“Ένα μήνυμα προς εσένα…
Αυτή την φωτογραφία την τράβηξα για να σου δείξω πόσο χαρούμενη με κάνεις κάθε μέρα! Είσαι ό,τι μα ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί αυτά τα 30 χρόνια που ζω πάνω σε αυτό τον πλανήτη. Το ξέρεις άτι κάθε μέρα που ξυπνάω ανυπομονώ να με κλοτσήσεις με τα μικρά σου ποδαράκια; Το ξέρεις ότι κάθε μέρα, όλη μέρα σε σκέφτομαι; Σε ευχαριστώ που με διάλεξες για μαμά σου, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να γίνω η καλύτερη μαμά του κόσμου για εσένα και δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι δεν θα κάνω λάθη, αυτό όμως που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου…♥️”.