Μαριάννα Γκαλίτσιου

Η Μαριάννα  Γκαλίτσιου γεννήθηκε  και μεγάλωσε στην Ελασσόνα  Λάρισας. Το 2006 εισήχθη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής. Παράλληλα με τις  σπουδές της το 2007 έκανε τα πρώτα βήματά της στον χώρο της ψυχαγωγίας  στο πλευρό της ομάδας ψυχαγωγικών εκδηλώσεων  ‘’LALALAND’’.Ακολούθησαν πλήθος εκδηλώσεων όπου συμμετείχε ως animateur, κλόουν, ξυλοπόδαρος και εμψυχωτής.

Από το 2009 ασχολείται με την διδασκαλία της ελληνικής και της αγγλικής    γλώσσας  σε παιδιά προσχολικής και εφηβικής  ηλικίας  συνδιάζοντας την μάθηση με το θεατρικό παιχνίδι.

Το 2010, πάντα με την ομάδα ‘’LALALAND’’ πήρε μέρος στα χριστουγεννιάτικα δρώμενα του ‘’Christmas Magic City ‘’ της Δ.Ε.Θ.-HELEXPO και παράλληλα ανέλαβε τις εκφωνήσεις των εκδηλώσεων στον χώρο της Δ.Ε.Θ.

Από το 2010 έως και σήμερα συνεργάζεται με τον  γνωστό μάγο- ταχυδακτυλουργό ‘’Magic-Chris’’ και  την ομάδα καλλιτεχνών ΄΄Clown Team Larisa’΄ σε παιδικές παραστάσεις σε αμέτρητες πόλεις ανά την Ελλάδα.

Το 2011 μετά την αποφοιτησή της από το Α.Π.Θ. παρακολούθησε  σεμινάρια χειροποίητου κοσμήματος και κατασκευής χειροτεχνίας  καθώς και σεμινάρια που αφορούν την δυσλεξία και την διάσπαση προσοχής των παιδιών.
Το  2012   εγκαταστάθηκε στην Αλεξανδρούπολη και συνεχίζει  έως και σήμερα την ενασχόλησή της με τα παιδιά ως animateur  αλλά και ως καθηγήτρια   ελληνικής και αγγλικής  γλώσσας.

Τον Φεβρουάριο του 2013 πραγματοποίησε την πρώτη της παιδική εκδήλωση  στο Aachen της Γερμανίας προσαρμοσμένη στα αγγλικά.

Το καλοκαίρι του 2013 γνώρισε το ‘’Baby radio’’ και έπεται συνέχεια…………..