Μάθε πώς να διώξεις την “αρνητική ενέργεια” από το σπίτι σου!

σπίτι

Μάθε πώς να διώξεις την “αρνητική ενέργεια” από το σπίτι σου!

Η αρνητική ενέργεια έχει διάφορες εκδοχές για τον καθένα μας. Μπορεί να είναι το στρες, το άγχος, κάποια πράγματα που μπορούν να μας χαλούν τη διάθεση και μόνο που τα αντικρίζουμε, που δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε σαν πουλάκια το βράδυ, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να απομακρύνουν τη γαλήνη και την ηρεμία από τους πιο προσωπικούς μας χώρους… Μην ξεχνάς ότι η διακόσμηση του σπιτιού μας επηρεάζει άμεσα τη ψυχοσύνθεση μας! 

Δεν θα αφήσουμε να μας χαλάσει τίποτα τη διάθεση… άνοιξη είναι, μην ξεχνιόμαστε! Oενεργειακός καθαρισμός ενός χώρου δεν είναι και τόσο δύσκολη υπόθεση όσο ακούγεται. Σκοπός μας είναι να γυρίζουμε σπίτι μετά τη δουλειά και να χαλαρώνουμε πραγματικά χωρίς κανένα εμπόδιο στον στόχο μας.

Μάθετε πώς να καθαρίσετε την κρεβατοκάμαρα μέσα σε μια ώρα!

Φύγαμε να πούμε «bye bye» στην αρνητική ενέργεια του σπιτιού μας! Πως; Με 6 απλά tips…

#1 Διακόσμησε το χολ σου! Μην παραμελείς τον χώρο του σπιτιού σου που αντικρίζεις κάθε φορά που μπαίνεις σπίτι. Τοποθέτησε εκεί λουλούδια, μία φωτογραφία ή ένα κάδρο που θα σου φτιάξει τη διάθεση ή ακόμη και ένα αναμνηστικό που θα σου ξυπνήσει ωραίες αναμνήσεις. Προσοχή, εννοείται ότι πρέπει να απομακρύνεις τα άπειρα ζευγάρια παπουτσιών και τα φυλλάδια από τα μισά σουβλατζίδικα της πόλης από την είσοδο του σπιτιού σου…

#2 Αρωμάτισε τον χώρο! Σε μία κατσαρόλα βράσε διάφορα εσπεριδοειδή και βγάλε το καπάκι του μαγειρικού σκεύους για να μοσχομυρίσει ολόκληρο το σπίτι.

#3 Αρωματικά κεριά παντού! Θα δώσουν στον χώρο σου απίστευτη γαλήνη και ηρεμία. Ακόμη και να μην τα ανάψεις, το άρωμα που θα βγάλει το πορτοκάλι και η κανέλα -που είναι ενσωματωμένα στο κερί- θα είναι απλά ονειρεμένο!

#4 Άνοιγε συχνά τα παράθυρα του σπιτιού σου! Έτσι ο αέρας μέσα στο σπίτι σου θα ανανεώνεται συνεχώς και το κλίμα θα είναι πολύ ευχάριστο! Αυτό που έκανε η μανούλα κάθε μέρα πουρνό πουρνό και μας έσπαγε τα νεύρα… αλήθεια λειτουργεί!

#5 Minimal διακόσμηση! Όταν στο σπίτι σου δεν επικρατεί το mix & match υπάρχει πλήρης γαλήνη. Ήρεμες αποχρώσεις και λιτότητα θα σου προσφέρουν τη γαλήνη και τη θετική ενέργεια που αναζητάς στους πιο προσωπικούς σου χώρους!

#6 Ναι στη φύση! Έλα, όσο κι αν δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας σου να περιποιηθείς τα φυτά, εκείνα είναι που έχουν τη δύναμη να διώξουν το στρες από το σπίτι σου! Δεν είπαμε το σπίτι σου να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από το ανθοπωλείο της γειτονιάς σου, απλώς τοποθέτησε μερικές γλάστρες ή λουλούδια σε βάζα, σε διάφορα σημεία του σπιτιού σου.

Extra Tip: Αν τα εφαρμόσεις όλα αυτά και πάλι δεν γίνει τίποτα, σκέψου μήπως το άλλο σου μισό σου είναι εκείνο που σε γεμίζει στρες και κυρίως νεύρα! Τι να σου πρωτοκάνει τότε και η έρμη διακόσμηση του σπιτιού! Άλλα πράγματα πρέπει να αλλάξουν!

Πηγή: marymary.gr

Διαβάστε ακόμη:

Οργάνωση Σπιτιού: Μάθετε ποια είναι τα σημεία αποθήκευσης που βλάπτουν τη διακόσμηση!

Μάθε πώς να καθαρίζεις το πλυντήριο ρούχων!