Μάθετε πώς να διατηρείτε τις φράουλες!

φράουλες

Μάθετε πώς να διατηρείτε τις φράουλες!

Οι ευεργετικές της ιδιότητες στον οργανισμό μας είναι απεριόριστες ενώ η γεύση τους είναι αξεπέραστη. Λατρεύεις τις φράουλες και τώρα είναι στην εποχή τους. Ξέρεις όμως πώς να τις διατηρείς σωστά;

Επειδή τις αγαπάς πολύ, συνήθως παίρνεις αρκετές, δεν αρκείσαι στο πλαστικό κεσεδάκι του μισό κιλού. Και τι γίνεται; Μέσα στην εβδομάδα, αναγκάζεσαι να πετάξεις τις μισές γιατί χάλασαν…
Κρίμα δεν είναι να πετάμε τρόφιμα; Ρητορικό το ερώτημα.

Πανέξυπνες Χρήσεις της Βαζελίνης που δεν Φαντάζεστε!

Οι φράουλες είναι ένα από τα πιο ευπαθή και ευαίσθητα φρούτα για αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές:

Να αγοράζεις λίγες (καλύτερα βιολογικές) και πιο τακτικά, παρά πολλές μία φορά στο τόσο και τελικά να πηγαίνουν χαμένες.
Οι φράουλες θέλουν ψυγείο. Δεν θέλουν θερμοκρασία δωματίου, κυρίως τώρα που κάνει ζέστη. Αν τις έχεις αγοράσει με χάρτινη σακούλα, τύλιξε την καλά έτσι ώστε και να διατηρηθούν και να μην διαρρέει η μυρωδιά τους σε όλο το ψυγείο.
Βάλε τις μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο χωρίς όμως να τις πλύνεις και θα διατηρηθούν καλύτερα.
Να πλένεις τις φράουλες μόνο όταν είναι να φαγωθούν. Εκτός κι αν… τις πλύνεις, τις κόψεις, και τις βάλεις μέσα σε κονιάκ μαζί με ζάχαρη. Ε, τότε να είσαι σίγουρη ότι δεν θα ανησυχήσεις για το πόσο θα κρατήσουν. Θα φαγωθούν αμεσότατα!

Πηγή: faysbook.gr

Διαβάστε ακόμη:

Προσοχή! Αν δείτε αυτό στις πατάτες πρέπει να τις πετάξετε αμέσως!

4 απίθανες χρήσεις της μαγειρικής σόδας που δεν φανταζόσασταν!