Μαθήτρια έκοψε τα μαλλιά της μετά την απώλεια της αδερφής της, αλλά το σχολείο της δεν ήταν και πολύ θετικό στην απόφαση αυτή

Μαθήτρια έκοψε τα μαλλιά της μετά την απώλεια της αδερφής της, αλλά το σχολείο της δεν ήταν και πολύ θετικό στην απόφαση αυτή

Μαθήτρια έκοψε τα μαλλιά της μετά την απώλεια της αδερφής της

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η 12χρονη Κέιτλιν Μπολ, από τη βρετανική πόλη Ντέβον έχασε την αδερφή της σε τροχαίο ατύχημα. Από τότε, αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά της και να τα δωρίσει σε σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο. Οι γονείς της ήταν πολύ περήφανοι για την πράξη της. Κάποιοι, όμως, δεν είδαν τόσο θετικά την απόφασή της.

[babyPostAd] Το σχολείο στο οποίο πηγαίνει έχει κάποιους κανόνες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι εξής: Απαγορεύεται το ξύρισμα στο κεφάλι/Οι μαθήτριες δεν πρέπει να φορούν αξεσουάρ στο κεφάλι.

Συνεπώς, με λίγα λόγια επισήμαναν πως η εμφάνιση της Κέιτλιν είναι τιμωρητέα. «Η διεύθυνση του σχολείο μας είπε ότι το κούρεμα της κόρης μας είναι ακραίο, ανέφερε ο πατέρας. «Θα έπρεπε να είναι περήφανοι που μια μαθήτρια τους έκανε μια τόσο γενναία πράξη, να κόψει τα μαλλιά της» συνεχίζει ο πατέρας, τονίζοντας τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που έχει εξαιτίας της απώλειας της αδερφής της.

FACEBOOK/ LOANNA BALL

Η μητέρα της, πάντως, ανέβασε το περιστατικό στο Facebook και βρήκε πολλούς συμπαραστάτες. «Είναι πολύ λάθος. Το σχολείο θα έπρεπε να τη στηρίξει», αναφέρει ένας χρήστης. «Πρέπει να νιώθει πραγματικά περήφανη για τον εαυτό της», γράφει ένας άλλος.

Τελικά, το σχολείο αποφάσισε να ανασύρει την την απόφασή του και να δώσει τέλος στο ντόρο που ξέσπασε από την αυστηρότητά τους στη συγκεκριμένη ευαίσθητη περίπτωση. «Ελπίζουμε η μαθήτριά μας να αφήσει τα μαλλιά της να μεγαλώσουν ξανά», δηλώνει εκπρόσωπος του σχολείο, ενώ σημειώνει, πως το σχολείο υποστηρίζει κάθε είδους φιλανθρωπικό έργο.

Πηγή:  huffingtonpost.gr