Μαζί για το Παιδί: Μοιράζοντας ευτυχία και δώρα σε 500 παιδιά σε ανάγκη

Μαζί για το Παιδί: Μοιράζοντας ευτυχία και δώρα σε 500 παιδιά σε ανάγκη

mazi gia to paidi

To Μαζί για το Παιδί, αυτές τις γιορτές έγινε «Άγιος Βασίλης» για περισσότερα από 500 παιδιά απόρων και χαμηλών εισοδημάτων οικογενειών μέσω της δράσης «Secret Santa». Τα πολύχρωμα περιτυλίγματα ανοίχτηκαν με ανυπομονησία και φώτισαν με χαρά και ευχαρίστηση  τα παιδικά πρόσωπα, ενώ οι γονείς αισθάνθηκαν ανακούφιση που ικανοποιήθηκαν οι ευχές των παιδιών τους τις γιορτινές ημέρες.

Βιολογικό γάλα για βρέφη και νήπια – Αγνότητα και Υψηλή Διατροφική Αξία

[babyPostAd]Από παιδιά σε παιδιά

Άριστα στο μάθημα της ζωής πήραν οι μαθητές του Κολλεγίου Ψυχικού, της Σχολής Μωραΐτη, του Campion School, του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ElC Anifandis, καθώς με τη βοήθεια των γονιών τους ανέλαβαν να αγοράσουν παιχνίδια για παιδιά που θα έβλεπαν άδειο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι τους.

Μάλιστα τα δώρα που πρόσφεραν στο Μαζί για το Παιδί συνοδεύονταν και από προσωπικές ευχές για τον κάθε μικρό παραλήπτη. Οι ευχές τους και η θετική τους ενέργεια ήταν οι πιο πλούσιες κινήσεις.  Όταν παιδιά προσφέρουν σε παιδιά η κοινωνία όλη ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον.

Το ποδήλατο του Γιάννη

Ο Γιάννης μένει με την οικογένεια του σε ένα μικρό διαμέρισμα στα Πατήσια. Οι γονείς του που πλήττονται από την ανεργία δεν ήταν σε θέση να του φέρουν το ποδήλατο που ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη.

Όμως η επιθυμία του εισακούστηκε από τους μαθητές του Δημοτικού της Σχολής Μωραΐτη που συγκέντρωσαν το απαιτούμενο ποσό και σε συνεργασία με το κατάστημα tsirikos κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όνειρο του Γιάννη.  Εδώ και λίγες ημέρες ο μικρός Γιάννης κάνει ορθοπεταλιές και το χαίρεται η ψυχή του…

mazi gia to paidi 1

Οι εργαζόμενοι εταιρειών που ντύθηκαν «Αϊ- Βασίλιδες»

Οι κρυφές επιθυμίες των παιδιών εισακούστηκαν και από τους εργαζόμενους εταιρειών που θέλησαν να προσφέρουν και εκείνοι δώρα και χαρά τα παιδιά που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι των εταιρειών  McKinsey Greece,  Tatoi Club, των στελεχών της γενικής διεύθυνσης Group Corporate & Investment της Eurobank, τη  Liquid Media και της sake tattoo crew διέθεσαν χρόνο, χρήματα και μεράκι προκειμένου να κάνουν ευτυχισμένα εκατοντάδες παιδιά!

Πηγή: Trikalaola.gr