Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι | Όλες οι φωτογραφίες τους με το γιο τους από την περιοδεία τους στην Αφρική

Ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάντεν-Γουίνδσορ έκανε την πρώτη του πολυαναμενόμενη εμφάνιση στη βασιλική περιοδεία.

Φωτό: Pool + Getty Images

Το βασιλικό ζευγάρι πήρε τον τεσσάρων μηνών γιο του και πήγαν να συναντήσουν τον Αρχιεπίσκοπο Ντέσμοντ Τούτου και τη σύζυγό του Λέα Τούτου στο Κέιπ Τάουν. «Σ’ ευχαριστούμε, Αρχιεπίσκοπε Ντέσμοντ Τούτου για την απίστευτα ζεστή φιλοξενία σου. Ο Άρτσι λάτρεψε τη συνάντησή σας» έγραψαν η Μέγκαν και ο Χάρι στο Instagram, όπου μοιράστηκαν και οι δύο μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το μίτινγκ.

Στο λογαριασμό τους SussexRoyal στο Instagram συνόψισαν τη συνάντηση σε δεύτερο ποστ με την εξής λεζάντα: «Ο Αρχιεπίσκοπος συνάντησε τον Άρτσι! Το πρωί ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είχαν την τιμή να συστήσουν τον γιο τους στον Αρχιεπίσκοπο, μια διεθνώς αναγνωρισμένη προσωπικότητα για το έργο της κατά του Απαρτχάιντ, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους πρωταθλητές της ισότητας και έχει αφιερώσει τη ζωή του να μάχεται ακούραστα κατά της αδικίας. Οι Αυτού Εξοχότητες συνάντησαν τον Αρχιεπίσκοπο και την κόρη του Θαντέκα για να ενημερωθούν για το έργο τους στο ίδρυμα The Tutu and Leah Legacy και να δουν από κοντά πώς πραγματοποιείται η ευαισθητοποίηση σε διεθνές επίπεδο για σοβαρά ζητήματα που επηρεάζουν όλη την ανθρωπότητα».

Ευτυχώς, ο Άρτσι πρωταγωνίστησε σε πολλά ενσταντανέ και έτσι έδωσε στον κόσμο την ευκαιρία να δουν πόσο έχει μεγαλώσει από τη βάφτισή του.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Φωτό: POOL/SAMIR HUSSEIN/GETTY IMAGES
Φωτό: POOL+GETTY IMAGES
Φωτό: HENK KRUGER/GETTY IMAGES
Φωτό: HENK KRUGER/GETTY IMAGES
Φωτό: HENK KRUGER/GETTY IMAGES
Φωτό: HENK KRUGER/GETTY IMAGES
Φωτό: HENK KRUGER/GETTY IMAGES
Φωτό: HENK KRUGER/GETTY IMAGES
Φωτό: HENK KRUGER/GETTY IMAGES