Το μενού της εβδομάδας (15 έως 21/10)

Το μενού της εβδομάδας (15 έως 21/10)

Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 15/10
Ξεκινάμε την εβδομάδα μας με αρακά με πιπεριές Φλωρίνης. Ένα κλασικό λαδερό, με ιδιαίτερη νοστιμιά.

Και για να μας πάει γλυκά όλη η εβδομάδα, μία εύκολη μηλόπιτα, για να συνοδεύουμε τον καφέ μας τα απογεύματα.

[babyPostAd]Τρίτη 16/10
Εναλλακτικά μπιφτέκια με κιμά και σπανάκι θα φτιάξουμε σήμερα, που σερβίρονται ιδανικά με τηγανίτες από πατάτες και πικάντικη σάλτσα.

Βάλτε αποβραδίς και ρεβίθια να μουλιάσουν, για την αυριανή συνταγή.

Τετάρτη 17/10
Ρεβιθοσαλάτα α λα καταλάνα ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Τετάρτης ή αλλιώς κοκκινιστή ρεβιθάδα με μπέικον και λουκάνικο!

Πέμπτη 18/10
Σήμερα έχουμε όρεξη για comfort food και τι καλύτερο από μία κοτόσουπα αβγολέμονο με τραχανά;

Παρασκευή 19/10
Καλαμαράκια με μαύρες ελιές, κουκουνάρια και σταφίδες προτείνουμε για σήμερα, που συνοδεύονται ιδανικά με πιλάφι

και δίπλα μία θρεπτική φακοσαλάτα.

Σάββατο 20/10
Ένα πληθωρικό σουφλέ με κουνουπίδι, μανιτάρια και τυριάετοιμάζουμε σήμερα

και το σερβίρουμε με μία πράσινη σαλάτα με ρόδι.

Κυριακή 21/10
Ένα ξεχωριστό παστίτσιο με κεφτεδάκια και φύλλο κρούστας,ετοιμάζουμε για το κυριακάτικο τραπέζι.

Για ορεκτικό αλμυρή κρεμ μπρουλέ με παρμεζάνα

και για σαλάτα, ρόκα με ντοματίνια και γλυκό ξίδι με μέλι.

Τέλος, θα γλυκαθούμε με φοντάν σοκολάτας με αχλάδια.

Πηγή:olivemagazine.gr