Το μενού της εβδομάδας από 20 έως 26/11 – Δείτε όλες τις συνταγές!

Το μενού της εβδομάδας από 20 έως 26/11 – Δείτε όλες τις συνταγές!

Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε ένα ταξίδι στην Disneyland για ΟΛΗ την οικογένεια και πολλά φανταστικά δώρα

[babyPostAd] Δευτέρα 20/11
Ξεκινάμε την εβδομάδα παραδοσιακά με τραχανά σούπα, για να ζεσταθούμε κιόλας. Αλλά επειδή μας αρέσουν οι διαφορετικές προτάσεις, θα προσθέσουμε και μανιτάρια που κάνουν τη σούπα μας μαγική.

Τρίτη 21/11
Μεγάλη γιορτή σήμερα -γιορτάζουν η Μαρία, ο Μάριος, η Δέσποινα, η Βιργινία και η Λεμονιά! Για χάρη τους λοιπόν, βάζουμε στο φούρνο μοσχαράκι ρολό με κεφαλογραβιέρα και πιπεριές.
Οι εορτάζοντες μπορούν να φτιάξουν και εύκολα σοκολατάκια με άρωμα καφέ, για να κεράσουν τους αγαπημένους τους που θα τους ευχηθούν!

Τετάρτη 22/11
Απλά τα πράγμα σήμερα, με πολύ ένα ξεχωριστό κουνουπίδι γιαχνί, με ελαφρώς πικάντικη γεύση και υπέροχο άρωμα κανέλας.

Πέμπτη 23/11
Το τραπέζι της Πέμπτης έχει μία πληθωρική μακαρονάδα με 4 τυριά και μπρόκολο, που ξετρελαίνει με τη γεύση της όποιον τη δοκιμάσει!

Παρασκευή 24/11
Σήμερα το μενού θα είναι πολύ light, γιατί μας περιμένει Σαββατοκύριακο γεμάτο γιορτές. Τι θα λέγατε για φιλέτο τόνου με σάλτσα πορτοκαλιού; Θα το συνοδεύσουμε με αρωματικό κουσκούς που του πηγαίνει πολύ.

Σάββατο 25/11
Για τις Κατερίνες που γιορτάζουν σήμερα και για όλους τους υπόλοιπους που δεν γιορτάζουν αλλά θέλουν να φτιάξουν κάτι ξεχωριστό, ένα κοτόπουλο γεμιστό με μυρωδικά και πανσέτα και καταγωγή από την Τοσκάνη, είναι ό,τι πρέπει!

Θα το συνοδεύσουμε με σαλάτα σπανάκι με μήλα και καρύδια.

Κυριακή 26/11
Η “εορταστική” εβδομάδα ολοκληρώνεται με τη Στέλλα και τον Στέλιο. Για χατήρι τους φτιάχνουμε χοιρινό καρέ με γλάσο χαρουπόμελου, πατάτες και μήλα,

αρωματική πράσινη σαλάτα

και πολύ νόστιμη, τραγανή σπανακοτυρόπιτα.

Όσο για γλυκό, επιλέγουμε μους σοκολάτας με άρωμα καφέ, ρούμι και πορτοκάλι.

Πηγή: olivemagazine.gr