Μια εγκυμοσύνη μετά από αποβολές μπορεί να είναι πολύ δύσκολη…

Μια εγκυμοσύνη μετά από αποβολές μπορεί να είναι πολύ δύσκολη…

εγκυμοσύνη μετά από αποβολές

Η Allie Boss είναι μια μητέρα η οποία μετά από 2 αποβολές κατάφερε να μείνει ξανά έγκυος… Στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της αλλά και την απόφαση της να γιορτάσει αυτήν την πολύτιμη ζωή που υπάρχει μέσα της!

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

[babyPostAd]«Η εγκυμοσύνη ύστερα από μία ή περισσότερες αποβολές μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη/περίεργη. Υπάρχουν συναισθήματα που δεν περίμενες ποτέ. Αφού έχασα δύο μωρά, αμφισβητώ τα πάντα. Είναι φυσιολογικός αυτός ο πόνος; Γιατί δεν νιώθω άρρωστη;  Αναπτύσσεται σωστά το μωρό μου; Είναι δύσκολο να μένεις έγκυος αφού έχεις αποβάλλει. Είναι δύσκολο να μείνεις έγκυος φυσιολογικά. Νομίζω ότι είναι λογικό να αναρωτιέσαι για τα διάφορα συμπτώματα. Αλλά είναι 100 φορές χειρότερο μετά από μια αποβολή.

Υπάρχουν φορές φοβάμαι μήπως χάσω και αυτό το παιδί μου. Στιγμές που αναρωτιέμαι αν αυτό το παιδί θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος. Αλλά βρήκα τη γαλήνη στα σχέδια του Θεού. Μαθαίνω να στρέφομαι σε αυτόν όταν αγχώνομαι. Μαθαίνω να στρέφομαι σε αυτόν όταν έχω αμφιβολίες. Μαθαίνω να τον εμπιστεύομαι.

Η εγκυμοσύνη μετά τις αποβολές είναι τρομακτική. Αναρωτιέμαι μήπως το ανακοινώσαμε πολύ νωρίς, γιατί τι θα κάνω αν ξανασυμβεί; Αλλά πλέον είμαι 8 εβδομάδων και 5 ημερών και δεν πρόκειται να το κρατήσω μυστικό. Δεν πρέπει ποτέ να νιώθεις ότι πρέπει να κρύβεις το μωρό σου… αυτήν την πολύτιμη ζωή… όχι μετά το πρώτο τρίμηνο.

Θέλω να γιορτάζω κάθε μέρα αυτήν την εγκυμοσύνη. Ο παράδεισος δεν θα επιτρέψει να μας συμβεί τίποτα κακό. Θα συνεχίσω να γιορτάζω, να μοιράζομαι και να απολαμβάνω την κάθε μέρα. Γιατί αυτό το μωρό το αξίζει. Γιατί μέσα μου μεγαλώνει μια πολύτιμη ζωή, μια ζωή για την οποία προσεύχομαι και την οποία την θέλω πολύ, και αυτό αξίζει να γιορτάζεται μέρα!»

Μετάφραση για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη:

6 ανόητα πράγματα που οι άνθρωποι λένε στις έγκυες γυναίκες!

Το μητρικό γάλα θεράπευσε το γιο της που γεννήθηκε χωρίς καρδιακό παλμό…

Το ειλικρινές μήνυμα αυτής της μαμάς για το σώμα της μετά το τοκετό, είναι αυτό που χρειαζόμαστε να ακούσουμε!