Μια μαμά που έκανε καισαρική αποκαλύπτει: “Το σώμα μου δεν με απογοήτευσε!”

Μια μαμά που έκανε καισαρική αποκαλύπτει: “Το σώμα μου δεν με απογοήτευσε!”

καισαρική

Η Natalie McCain μαμά και φωτογράφος που έχει ως αποστολή να παρουσιάζει τα αληθινά σώματα των γυναικών σε ένα project που λέγεται The Honest Body Project έχει απαθανατίσει εκπληκτικές φωτογραφίες! Μια από τις πιο πρόσφατες περιπτώσεις όμως είναι απόλυτα εντυπωσιακή και εμπνέει!

[babyPostAd] Με τίτλο “Το σώμα μου δεν με απογοήτευσε” η Natalie μας παρουσιάζει την Jacqueline, μια μαμά που είχε φωτογραφηθεί για το ίδιο project  και το 2015 στην πρώτη της εγκυμοσύνη. Τώρα, 2 χρόνια μετά η Jacqueline  εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα της Natalie μαζί με το τρίτο παιδί της, το οποίο γέννησε με καισαρική, όπως ακριβώς και τα 2 πρώτα της παιδιά. Η ουλή της μαμάς από την καισαρική είναι το σημείο που εστιάζει ο φακός της Natalie  και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο!

Στα 24 της χρόνια η Jacqueline διαγνώσθηκε με επιθετική ενδομητρίωση αφού οι γιατροί ανακάλυψαν οτι η αριστερή της μήτρα ήταν διογκωμένη. Έτσι η Jacqueline κατέληξε με μια ωοθήκη λιγότερη. Της είχαν πει οτι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μείνει έγκυος, αλλά η νεαρή μητέρα του εξέπληξε όλους.

1 2 3 4

Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη:

10 εξωπραγματικά παιδικά δωμάτια που θα σας συναρπάσουν!

Αυτή η μαμά παρουσιάζει με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης!

Σχολείο κάνει παρατήρηση σε παιδί για το «μεγάλο σε ποσότητα» γεύμα του