Μίνι διακοπές για την εγκυμονούσα, Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη!

Μίνι διακοπές για την εγκυμονούσα, Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη!

Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη!

[babyPostAd]Για πέμπτη φορά γονείς, ετοιμάζονται να γίνουν ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα μεγαλώσει περισσότερο την οικογένειά του, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους με την απόφασή του.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο για όλη την οικογένεια. Μάλιστα η πρώην “Σταρ Ελλάς” εντυπωσίασε ήδη με τις εμφανίσεις της με μαγιό στην παραλία. Μπορεί η φουσκωμένη κοιλίτσα της να την εμπόδισε να βρει το κατάλληλο look για τις βουτιές της, ωστόσο η ίδια δεν έχει πάρει αρκετά κιλά και σε αυτή της την εγκυμοσύνη.

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου οργάνωσαν τη νέα τους απόδραση και έτσι βρέθηκαν για λίγο στην όμορφη Λευκάδα. Την αποκάλυψη έκανε η εγκυμονούσα καλλονή μέσω Instagram.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από την εκδρομή του ερωτευμένου ζευγαριού:

Για πέμπτη φορά γονείς, ετοιμάζονται να γίνουν ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα μεγαλώσει περισσότερο την οικογένειά του, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους με την απόφασή του.  Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο για όλη την οικογένεια. Μάλιστα η πρώην "Σταρ Ελλάς" εντυπωσίασε ήδη με τις εμφανίσεις της με μαγιό στην παραλία. Μπορεί η φουσκωμένη κοιλίτσα της να την εμπόδισε να βρει το κατάλληλο look για τις βουτιές της, ωστόσο η ίδια δεν έχει πάρει αρκετά κιλά και σε αυτή της την εγκυμοσύνη.  Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου οργάνωσαν τη νέα τους απόδραση και έτσι βρέθηκαν για λίγο στην όμορφη Λευκάδα. Την αποκάλυψη έκανε η εγκυμονούσα καλλονή μέσω Instagram.  Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από την εκδρομή του ερωτευμένου ζευγαριού: 1

Πηγή:fthis.gr