Μήπως κάηκες στην κουζίνα; Μάθε πώς θα αντιμετωπίσεις το κάψιμο!

depositphotos_76114229-gas-from-kitchen-gas-stove

Μήπως κάηκες στην κουζίνα; Μάθε πώς θα αντιμετωπίσεις το κάψιμο!

Όποιος ανακατεύεται με τις δουλειές του σπιτιού, τον βρίσκουν τα μικροατυχήματα, είναι γνωστό αυτό. Πόσες και πόσες φορές έχεις ανοίξει το φούρνο για να βγάλεις το φαγητό και κάηκες; Ξέρεις τι θα σε σώσει σε αυτές τις περιπτώσεις;

Και δεν είναι μόνο το κάψιμο από το φούρνο, είναι και αυτό που παθαίνεις όταν σιδερώνεις. Τελικά τα οικιακά θέλουν ένσημα βαρέα και ανθυγιεινά. Καλό είναι να είσαι ενημερωμένη για το τι θα κάνεις και προετοιμασμένη για τέτοιου είδους έκτακτα περιστατικά.

Μάθετε πώς να καθαρίσετε τη δερματίνη πολυθρόνα χωρίς να την καταστρέψετε!

Εκτός από τις ειδικές κρέμες που βρίσκεις στο φαρμακείο για τα εγκαύματα, υπάρχει και μια πιο φυσική και άμεση λύση: η θαυματουργή αλόη! Αν έχεις γλάστρα αλόης στο μπαλκόνι σου, κόψε ένα φύλλο, άνοιξέ το στη μέση και βάλτο πάνω στο έγκαυμα. Αν δεν έχεις, καλό είναι στα ντουλάπια ή στο φαρμακείο του μπάνιου να υπάρχει τζελ αλόης που κάνει την ίδια δουλειά.

Η αλόη ή το τζελ αλόης θα σου φανεί πολύ χρήσιμη όταν σιγά σιγά θα κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα κουνουπάκια στο μπαλκόνι και θα σε πιάνει φαγούρα! Με λίγη αλόη, η φαγούρα εξαφανίζεται!

Πηγή: all4mama.gr

Διαβάστε ακόμη:

Μάθετε πώς να κρύψετε το καλοριφέρ σας με 6 έξυπνους τρόπους!

Μυρίζει η σφουγγαρίστρα σας; Μάθετε πώς να ξεφορτωθείτε την άσχημη μυρωδιά της!