Μητέρες στηρίζουν τον δημόσιο θηλασμό μέσα από υπέροχες φωτογραφίες!

Μητέρες στηρίζουν τον δημόσιο θηλασμό μέσα από υπέροχες φωτογραφίες!

Breastfeeding-06

Πανέμορφες φωτογραφίες από μητέρες που θηλάζουν τα μωρά τους για τη στήριξη του δημόσιου θηλασμού.

Ο θηλασμός είναι η πρώτη, πιο βασική και πιο αγνή μορφή του φαγητού, αλλά τον τελευταίο καιρό ο δημόσιος θηλασμός έχει επικριθεί έντονα και έχει απορριφθεί τόσο από το κοινό όσο και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η Ivette Ivens είναι μία φωτογράφος γεννημένη στη Λιθουανία, ζει στο Σικάγο και επιθυμεί να βοηθήσει υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο θηλασμός είναι απλά μία φυσική πράξη.

Φοβάμαι τις ευτυχισμένες μου στιγμές…

Έτσι τράβηξε μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες μητέρων που θηλάζουν τα παιδιά τους. Η ίδια 25 ετών έχει δύο παιδιά και θήλασε το μεγαλύτερο αγόρι της μέχρι τα τρία χρόνια του. «Τα θήλαζα παντού λέει η ίδια, στην εκκλησία, σε πάρτι, στο εμπορικό κέντρο, πιστεύω ότι οι μητέρες πρέπει να μπορούν να θηλάζουν το μωρό τους όποτε θέλουν. Τα μωρά ξέρουν πότε είναι ο καιρός να απογαλακτιστούν.

Οι μητέρες το καταλαβαίνουν επίσης, οι ξένοι δεν το γνωρίζουν, έτσι δεν πρέπει να τους νοιάζει». Η Ivette ειδικεύεται στην οικογενειακή φωτογραφία και πιστεύει ότι πρέπει να παρατείνεται ο θηλασμός, υποστηρίζει δε τη φυσική αυτή διαδικασία μέσω της φωτογραφίας της.

Η Ivette ειδικεύεται στην οικογενειακή φωτογραφία και πιστεύει ότι πρέπει να παρατείνεται ο θηλασμός, υποστηρίζει δε τη φυσική αυτή διαδικασία μέσω της φωτογραφίας της. Διαβάστε ακόμη: Θηλασμός και διατροφή για μια υγιή μαμά Πηγή: art-sheep.com Tags: δημόσιος θηλασμός, φωτογραφίες μητέρων

thilasmos1thilasmos2thilasmos3thilasmos4

thilasmos5

paidorama.com

Αυτές οι φωτογραφίες αποδεικνύουν πως τα παιδιά κοιμούνται παντού!

9 Συνήθειες για να σώσετε τον γάμο σας!