Μόνο όταν πλησιάζετε τα 40 θα συνειδητοποιήσετε τα παρακάτω…

Depositphotos_4767567_original-001

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν όσοι φτάνουν στην 4η δεκαετία της ζωής τους είναι να προσπαθούν να παραμείνουν νέοι .

Το να φτάνεις σιγά σιγά στα 40 δεν είναι κάτι κακό. Είναι κάτι για το οποίο πρέπει να γιορτάζετε!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα μάθετε μόνο αν φτάσετε σε αυτή την ηλικία.Ήρθε η στιγμή λοιπόν να μάθετε …

Πως ο τρόπος ζωής μας υπονοεί την ηλικία μας. Το να μοιάζετε εξωτερικά  νέοι και να ζείτε σαν εξηντάρηδες δεν νομίζω ότι σας βοηθάει σε κάτι. Ζήστε με ενθουσιασμό και εκμεταλλευτείτε την φάση στην οποία βρίσκεστε τώρα.

Το όπλο της αυτοπεποίθησης. Έχει περάσει ήδη η φάση της ζωής σας που ψάχνατε τον εαυτό σας και δεν ξέρατε τι να κάνετε με την ζωή σας. Πλέον ξέρετε τι θέλετε  και αυτό πρέπει να σας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Πως οι  ξέφρενες μέρες έχουν τελειώσει αλλά ξεκινά κάτι καινούριο. Δεν είπαμε να  ξενυχτάτε σε μπαράκια μέχρι το πρωί για να νιώσετε νέοι  αλλά  μπορείτε να κάνετε διαφορετικά πράγματα που σας γεμίζουν.

Να λέτε αντίο στους ανθρώπους που δημιουργούν δράματα.Μόνοι μας διαλέγουμε τους ανθρώπους που θέλουμε στην ζωή μας χωρίς απλά να κάνουμε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς  και δεχόμαστε τους ανθρώπους που μας γεμίζουν αρνητική ενέργεια.

Δεν πρόκειται να αλλάξετε τον εαυτό σας μόνο και μόνο για να είστε αρεστοί στους άλλους. Πριν χρόνια μπορεί απλά να πηγαίνατε όπου πηγαίνει το πλήθος. Τώρα πια όχι. Αυτός είναι ο εαυτός σας και σε όποιον αρέσει.

Πως δεν είναι κακό να λέτε “όχι”.Μην δέχεστε ότι σας λένε μόνο και μόνο για να μην διαφέρετε από τους άλλους. Πείτε όχι σε ότι σας δυσαρεστεί.

Τα καλύτερα έρχονται.Περνάτε την καλύτερη φάση της ζωής σας και είστε γεμάτοι εμπειρίες και σοφία. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα και να γνωρίσετε νέες εμπειρίες.

Έτσι κι αλλιώς τα 40 είναι τα νέα 30!

babyradio.gr- Άννα Κ.

Μαμά; Γιατί έχεις δακράκια;

Το μωρό κατεβαίνει ανάποδα! Τι σημαίνει;

Τα χρόνια τα π.π. Και τα μ.π. * *(προ παιδιών και μετά)