Το μωρό σήμερα τρώει μοσχαράκι!

Το βόειο κρέας είναι γεμάτο με όλα τα καλά υλικά – πρωτεΐνες, σίδηρο, ασβέστιο και φυλλικό οξύ. Με λίγα λόγια, ο πολτός του βοείου κρέατος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε. Και μην ξεχνάτε!  Δεν χρειάζεστε μεγάλη ποσότητα αυτού του πουρέ για να αποκομίσετε το μωρό τα οφέλη. Μια μικρή κουταλιά που προστίθεται στον αγαπημένο πουρέ του μωρού μπορεί να σας δώσει όλα τα οφέλη αυτού του καταπληκτικού φαγητού.

Υλικά:

Εκτέλεση:

  1. Σε μια μέτρια κατσαρόλα, βάλτε το μοσχαρίσιο κρέας, το ζωμό και τη ρίγανη και αφήστε τα να βράσουν σε μέτρια φωτιά. Μόλις πάρει βράση χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε για 25 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτεί ολόκληρο το κρέας. Αφήστε λίγο να κρυώσει.
  2. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι με τρύπες, μεταφέρετέ το σε μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων (μαζί με λίγο ζωμό) και πολτοποιήστε μέχρι να φτάσετε στην επιθυμητή σας σύσταση, προσθέτοντας 1/4 φλιτζάνι ζωμό κάθε φορά, αν χρειαστεί. Στη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω έχουν χρησιμοποιηθεί 2 φλιτζάνια με ζωμό.

Καλή όρεξη!

Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή