Μουσείο Συναισθημάτων | Τα εργαστήρια του ερχόμενου Σαββατοκύριακου

Φέτος η νέα μουσειακή χρονιά στο Μουσείο Συναισθημάτων ξεκινά με αυτοεκτίμηση!

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιείται το αυτοτελές εργαστήριο «Η Αυτοεκτίμηση μέσα από ένα Παραμύθι» για παιδιά από 7 έως 12 ετών και ενήλικες.

«Εαυτού εκτίμηση», «Τι να είναι άραγε αυτό;», «Τρώγεται;», «Μήπως μοιάζει με νερό μπορώ να το πιω;», «Μοιάζει με πέτρα μπορώ να το πετάξω;», «Μήπως σοκολάτα να το μασουλήσω;», «Αξίζει προς πώληση ή ανταλλαγή;»: απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις θα βρούμε στο ταξίδι μας στον κόσμο των παραμυθιών!

Τα Εργαστήρια με Συναισθήματα μέσα από ένα Παραμύθι έχουν σκοπό μέσα από το παραμύθι που έχει σχεδιάσει το Μουσείο Συναισθημάτων, μέσα από την πορεία του ήρωα και από τα σύμβολα στον κόσμο των παραμυθιών, μικροί και μεγάλοι να διερευνήσουμε τα συναισθήματα αξιοποιώντας ερωτήματα και απαντήσεις ο καθένας με το δικό του τρόπο, σύμφωνα με τη δική του ανάγκη.

Οι ώρες του εργαστηρίου είναι 13:00-14:00 τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Για την είσοδο στο εργαστήριο τηρείται σειρά προτεραιότητας, χωρίς τη δυνατότητα κρατήσεων, ενώ η είσοδος στο εργαστήριο μετά την έναρξή του είναι αδύνατη. Το εισιτήριο για το εργαστήριο έχει οριστεί στα 8 ευρώ και στη συγκεκριμένη τιμή συμπεριλαμβάνεται και η είσοδος στην έκθεση του Μουσείου από 10:00 έως 13:00.